- Buchów
- 2
Siemanko,
przyszła pora i na mnie...
Na początek słowa wstępu: z nasion które kiełkowałem, a było ich 50, udało mi się wykluć wszystkie oprócz nasion Oriona, nawet forumowe przejawiały wysoki procent kiełkowalności z czego jestem dumny. Za to GGS robi robotę. Panny stały pierwsze dni w kubeczkach na otwartym polu, nie powyciągały się ale pokrzaczyły wydaję mi się. Nie są za duże ale ładne.przyszła pora i na mnie...
Roślinki są jeszcze młode, ale nie spieszyłem się w tym roku w kwietniu
Producenci/odmiany:
- GGS: 100 % KIEŁKOWALNOSĆ wszystkich: HK outdoor x3, HKxDB x3, GG outdoor x3, GGxAM x1, GGxAH x1, NepalxHKxHK x2
- ORION: Passion 1 x Purple Power ( został tylko 1), OG Kush Outdoor ( też tylko 1 się ostał), Maroc x Orange Bud ( też niestety 1... ) no comment.
- WARR: również 100%: Ambrosia x Hashkush x3
- Forumowe geny: automaty od STRACHU, ZAWISZA CZARNY, CHOCI, JIM CARREY oraz sezonówki od: Rizzo, Jim Carrey, Kunecat. Niestety wszystkie sezonówki przepadły jak były jeszcze w kubeczkach, sory panowie, ***any złodziej... Mam nadzieję, że uda mi się to zrekompensować jakoś. Zostały forumowe automaty.
Ziemia: po 50 L ziemi kupnej do kwiatów pod każdą sztukę, mam również poletko do wykorzystania, coś tam dosadzę na nim jak będzie trzeba, na razie rosną na nim 2 x NepalxHKxHK, ziemia spotowa przekopana wcześniej i nawożona. Pod automaty po 10 L.
Nawozy: głównie guano do podsypywania, jeśli będzie trzeba to azofoska, Atami grow, polifoska, opryski z tytanitu, dolomit, opryski z siarczanu magnezu, opryski z plagron boost, green sensation. Wszystko zależy jak to się rozegra.
Treningi: topping na sezonówkach, lst na automatach.
Spoty: 3
Pierwszy desant był parę dni temu, mam 3 spoty więc zdjęcia reszty wrzucę kiedy indziej, GGS oraz rozbitki Oriona poszły na spota, i wyglądały rośliny tak:
Sory za jakość zdjęć, robione w nocy i nie widać zbytnio ale roślinką leci 4 pięterko, za miesiąc jak się będzie dużo więcej dziać będę miał już lepszy aparat
A tak wyglądały dzisiaj:
GGxAH
GG outdoor
HK oudoor:
Zdjęcia reszty odmian wrzucę na dniach, i tak to dopiero początek przygody hehe.
Pozdro!
Ostatnia edycja: