nasiona marihuany

LEGALIZE IT - czyli GGS, ORION, WARR, #YSZOWE GENY

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

TetraHydroCanna

TechnoViking
Weteran
Buchów
2
Siemanko,

przyszła pora i na mnie...

Na początek słowa wstępu: z nasion które kiełkowałem, a było ich 50, udało mi się wykluć wszystkie oprócz nasion Oriona, nawet forumowe przejawiały wysoki procent kiełkowalności z czego jestem dumny. Za to GGS robi robotę. Panny stały pierwsze dni w kubeczkach na otwartym polu, nie powyciągały się ale pokrzaczyły wydaję mi się. Nie są za duże ale ładne.

Roślinki są jeszcze młode, ale nie spieszyłem się w tym roku w kwietniu :)

Producenci/odmiany:

• GGS: 100 % KIEŁKOWALNOSĆ wszystkich: HK outdoor x3, HKxDB x3, GG outdoor x3, GGxAM x1, GGxAH x1, NepalxHKxHK x2
  • ORION: Passion 1 x Purple Power ( został tylko 1), OG Kush Outdoor ( też tylko 1 się ostał), Maroc x Orange Bud ( też niestety 1... ) no comment.
  • WARR: również 100%: Ambrosia x Hashkush x3
  • Forumowe geny: automaty od STRACHU, ZAWISZA CZARNY, CHOCI, JIM CARREY oraz sezonówki od: Rizzo, Jim Carrey, Kunecat. Niestety wszystkie sezonówki przepadły jak były jeszcze w kubeczkach, sory panowie, ***any złodziej... Mam nadzieję, że uda mi się to zrekompensować jakoś. Zostały forumowe automaty.

Ziemia: po 50 L ziemi kupnej do kwiatów pod każdą sztukę, mam również poletko do wykorzystania, coś tam dosadzę na nim jak będzie trzeba, na razie rosną na nim 2 x NepalxHKxHK, ziemia spotowa przekopana wcześniej i nawożona. Pod automaty po 10 L.
Nawozy: głównie guano do podsypywania, jeśli będzie trzeba to azofoska, Atami grow, polifoska, opryski z tytanitu, dolomit, opryski z siarczanu magnezu, opryski z plagron boost, green sensation. Wszystko zależy jak to się rozegra.
Treningi: topping na sezonówkach, lst na automatach.
Spoty: 3

Pierwszy desant był parę dni temu, mam 3 spoty więc zdjęcia reszty wrzucę kiedy indziej, GGS oraz rozbitki Oriona poszły na spota, i wyglądały rośliny tak:

Sory za jakość zdjęć, robione w nocy i nie widać zbytnio ale roślinką leci 4 pięterko, za miesiąc jak się będzie dużo więcej dziać będę miał już lepszy aparat :D

A tak wyglądały dzisiaj:

GGxAH

GG outdoor

HK oudoor:

Zdjęcia reszty odmian wrzucę na dniach, i tak to dopiero początek przygody hehe.

Pozdro!

Ostatnia edycja:
U

Usunięty 66767

Guest
Ładny ogródek będzie na 1 zdjęciu:thumright:Będę zaglądał i powodzenia żeby ci już więcej nic nie za***ali.Pozdrawiam<peace>

śmieszek :)

Well-known member
Buchów
2
No ładnie sie zapowiada szkoda tylko że tyle roślin straciłeś,bede zaglądał dał bym buszka no ale nie moge jeszcze :D

TetraHydroCanna

TechnoViking
Weteran
Buchów
2
Podrzucam fotki GGS`ów, bez HKxDB, oraz Ambrosie od WARR`a. Rosną zdrowo i widać, że na jesień będzie ciekawie <lol>
Automaty oraz resztę sezonówek takich jak: OG outdoor , HKxDB oraz Passionki wrzucę w następnym upie pod koniec czerwca.
Dziewczyny wyglądają obecnie tak:

MarocxOrange Bud

AmbrosiaxHashkush

GGxAM

GGxAH

HK outdoor

GG outdoor

NepalxHKxHK na poletku, 100% ziemia spotowa

Następny up dopiero za około 2-3 tygodnie, żeby było co pokazywać, póki co rośliny nie wyróżniają się z tłumu ;)

Bless Ya

Ostatnia edycja:

Puhacz

Well-known member
Buchów
1
Obserwuj tego hashkusha od warra. Mi połowa z 40 wyszła samców (takie femy). Żaden producent mnie tak nie wyruchał, jak warr.

TetraHydroCanna

TechnoViking
Weteran
Buchów
2
Obserwuj tego hashkusha od warra. Mi połowa z 40 wyszła samców (takie femy). Żaden producent mnie tak nie wyruchał, jak warr.

Dzięki za ostrzeżenie, mnie już w tym sezonie Orion wyruchał, więc jeśli i warr dołoży swoje 3 grosze to się wk***ie na maxa. A co do tego hashkusha to 2 z 3 wydaje mi się ale lada moment albo zaczną kwitnąć albo własnie pokażą jajca... bo główny szczyt robi się dziwny. Nie wypuszcza już jakby nowych pędów.

TetraHydroCanna

TechnoViking
Weteran
Buchów
2
Spontaniczny UP

Z racji tego, że zapowiadają upragnione deszcze, wybrałem się spota żeby podsypać pierwszy raz po pół garści azofoski, niektórym dolomitu również. Roślinki rosną zdrowo, tylko susza doskwiera w moim regnionie.

W przyszłym tygodniu dosadzam na spota: 4x Hindu KushxDiesel Berry, rośliny siedzą w kubeczkach już ładny tydzień i rosną zdrowo jak kazdy GGS.

Jedna z roślin WARR`a tj. AmbrosiaxHashKush zaczęła już kwitnąć, dziwne ale zobaczymy co z niej będzie, natomiast druga pokazała jajca po ponad 3 tygodniach życia i została usunięta ze spota w trybie natychmiastowym. Oby tylko jedna, bo ostrzegał mnie Puchacz o ryzyku pokazywania jajec bardzo wcześnie, i nie mylił się. Reszta roślin rośnie ok.

Za parę dni idę na spota zrobić oprysk z tytanitu i może coś jeszcze na weg, florovit jakiś.

Jajarz Hashkush:

Kwtinący Hashkush <lol>

Rośliny od GGS

GGxAM

GGxAH

HK outdoor #1

HK outdoor #2

HK outdoor #3

GG outdoor #1

GG outdoor #2

GG outdoor #3

Następny UP jak rośliny podrosną, bless ya!

U

Usunięty 24144

Guest
Spoko to wygląda, będę zaglądał jak mi sie wyświetli, pozdro

Łodyga2

stuck on the trip
Buchów
5
kiedy jakiś up? pewnie dużo się zmienilo przez te 2 tyg

TetraHydroCanna

TechnoViking
Weteran
Buchów
2
Salem Alejkum

Minęło 2 tygodnie od ostatniej wizyty, rośliny nie przejawiają żadnych niedoborów, według mnie rosną zdrowo i dosyć szybko. Dostały oprysk z tytanitu + florovit NPK 5,5-5-5 z mikroelementami zapobiegawczo. Wszystkie dostały po garści guano, które bardzo dobrze sprawdza się na out, zawsze go już będę używać, to taki zastępca dolomitu z potężną dawką fosforu, Mg i Cu.

GGS - NAPRAWDĘ POLECAM ! ! ! rośliny rosną jak marzenie, mimo, że wysadzone były w połowie maja. Przejawiają potężny wigor.

Fotki głównie GGS`ów. Nie wszystkie udało mi się ująć tak, aby było coś widać, wybaczcie ale słońce świeciło strasznie. W przyszłym miesiącu będę mieć już lepszy aparat, wiec jakość fotek się polepszy.

GGxAH

GGxAM

HK #1

HK #2

HK #3

GG outdoor #1

GG outdoor #2

GG outdoor #3

Maroc x Orange Bud

Młodziutki OG Kush outdoor

Kwitnąca Ambrosia x Hashkush ( wyszedł z niej automat jak widać ... )

Ambrosia x Hashkush #2 ( też kwitnie...)

A teraz poletko, które miało być zajęte przez Regi forumowe, ale zostały skradzione tak jak pisałem już dawno temu. Obecnie rośnie na nim 2 x NepalxHinduKushxHinduKush oraz Passion#1 x Purple Power.

Nepal #1

Nepal#2

Passionek

Mam jeszcze 3 razy HKxDB od GGS, oraz Automaty forumowe, które rosną na innych spotach, ale ich fotki wrzucę przy następnym UPie.

Pozdrawiam i życzę wam out`a bez problemów. TetraHydroCanna

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół