Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Hey moze ktos mi powiedziec teoretycznie ile do konca zostalo moiemu plantowi?? Pestka z pakietu lemona wiec pewnosci nie ma czy to naprawde lemon
Sry za jakosc fotek z telefonu lepiej sie nie da ;p
Dokładnie.Poczytaj trochę o odmianie którą posiadasz i dużo czytaj forum.Ale z tego co widać kwiaty niedawno się zawiązały więc jeszcze dużo przygód przed Tobą. Lupa/mikroskop przyda się pod koniec do określenia dojrzałości. Pozdro i z fartem!
Hey mam maly problem liscie zaczynaja mi wiednac.Nie zmienili koloru ani nic po prostu robia sie takie miekkie i luzne gdzie przedtem byli sztywne i ksztaltne.
Podlewalem planta przez ostatni czas woda z cukrem i bylo all ok ale ostatnie podlanie dalem wode z miodem jakies 2 dni temu.Miod mogl byc przyczyna wiedniecia lisci ??
---------- Aktualizacja posta 19:50 ---------- Czas poprzedniego posta 19:40 ----------
Jak jest mocno przesuszona to nie zalewaj jej sporą ilością wody za jednym razem, polej na 2 raty. Nic się nie stało że wyleciało, lepiej tak niż ma zostać w środku.
Ten proces jest naturalny.Po co chcesz hamować brazowienia? Niektórzy twierdza ze jak bd 80 % włoskow brązowa to kosa ale ja bym się przyjrzał trichomom można wtedy dokładnie określić stan suczki:jaraczz:
---------- Aktualizacja posta 18:03 ---------- Czas poprzedniego posta 17:39 ----------
Można lac azot na spowolnienie kwitnienia\brazowienia ale po co chcesz spowolnić kwitnienie? Brazownienie włoskow to naturalny proces.
Brązowe słupki kwiatowe jak najbardziej oznaczają kwitnienie. Nie oznaczają tylko czy jest już gotowa do ścięcia. Trzeba obserwować trichomy a do tego potrzebna jest dobra lupa. Moim zdaniem x60 była by doskonała.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.