• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Lepiej późno niż wcale czyli OUT by HULK

Wyszukiwarka Forumowa:
H

HULK

Guest
Lepiej późni niż wcale
Nawozy to bio grow, bio bloom, top max wszystko od bio bizz

spot numer 1
mix projekt
(HTC DC/EROC ARNE) x (CHEESE/DP x ARNE)
Scottish

spot 2
dołki( ziemia uniwersalna, ziemia spotowa, obornik koński, dolomit), strasznie opóźnił się start tych automatów nie z mojej winy straty będzie widać no ale nie poddaje się :D
tu będą same afy
fem mix af
fem Mazar x BB
fem AK470
fem Skunk b52
fem Auto Russian
fem Original jack Auto
fem royal dwarf
fem royal haze
reg white master x low snow
niestety nasiona sie pomieszały i nie wiem dokładnie co jest co ale myślę ze w trakcie się troche rozjaśni
rośliny mają 2 tyg od wstawienia do ziemi z kubeczków

i kilka po treningu wczorajszym

pozdro

babum

Well-known member
Weteran
Buchów
4
No tos sie wygramolil z tym outem faktycznie pozno;) wystartowales wraz z sezonem dla grzybiarzy:D Znowu bedzie ku**a z tymi dziadami lażacymi po lasach:farao:

mrslowflow

Well-known member
Buchów
1
Rzeczywiście późno, ale lepiej późno niż wcale. Widzę, że lst za pomocą śledzi do namiotów ? Dobry sposób, ja tak robiłem.

Pozdrawiam i życzę dużo szczęścia !

H

HULK

Guest
nie z drutu normalnego, sam go dzieliłem i zginałem.
a zapomniałem dodać ze zdjęcia z pierwszego spota nie są pierwszej świeżości
a i af'y dostały pierwszą dawkę bio grow (na oko ale delikatnie)

D

delete

Guest
co będzie to będzie ale wcale nie będzie aż tak zle hehehe zawsze to coś . Powodzenia dużo szczęścia.

www.hempsklep.pl

Well-known member
Buchów
0
HULK fajnie ci to idzie, jakbys oznaczyl ktory krzak jest ktory mielibysmy lepsze rozeznanie <coolpalacz>

H

HULK

Guest
zobaczysz następnego up'a automatów, wypie****ą że hoho. Tak jak pisałem niestety nasiona w mojej kiełkownicy się pomieszały, także będzie trzeba na bieżąco, ile bede wstanie rozpoznać, może z wasz pomocą :D:D

D

delete

Guest
siema hulk
dawaj up'a
ale te automaty lecą dobrze, myslałem że będzie gorzej
you've really green fingers :)
powodzenia do końca

H

HULK

Guest
oto aktualne zdjęcia ze spota. Ładnie idą sęp, szkoda że nie wykorzystałem pełnego potencjału roślin ale jakoś leci. Rośliny dostają bio grow. Jedna zaczyna kwitnąc także nie długo jej poleje coś na flo

sęp

Well-known member
Buchów
3
Ładnie idą sęp, szkoda że nie wykorzystałem pełnego potencjału roślin ale jakoś leci.

Jest wszystko w porządku. One jeszcze podskoczą troszkę do góry i będą całkiem fajne dziewczyny.
Który cross już kwitnie? Bo u mnie właśnie zebrał się Scottish, u Ace'a podobnie

FrancoLoja

Master at work
Weteran
Buchów
1,183
Odznaki
7
Piękna zdrowa zieleń a to najważniejsze.Jeśli wszystko będzie dalej tak jak do tej pory to nawet pod 2 metry porosną.
Dobre suple i naprzód :yeahh:
Pozdro :salut:

Ostatnia edycja:
H

HULK

Guest
dzięki dzięki za miłe słowa ale powinienem opie**** dostać bo te geny to powinny być 3 razy większe. No ogólnie nie jestem zadowolony z tego sezonu(głównie dlatego ze miałem przypał na jednym ze spotów na samym początku) ale lecim dalej
Automatyczny UP

na koniec dwa samce

H

HULK

Guest
up

to czekam na info, nawozy masz na pw!!! ja w piątek jestem także kontrola pójdzie :D
a i daj dolomitu do boostera bo obniży się ph trochę:D i łap doświadczenie
o teraz up ze spota non af

i up af

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół