• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

"Lepiej póżno niż wcale" skromny out

Wyszukiwarka Forumowa:

Sandro

Well-known member
Buchów
0
Witam wszystkich, chciałbym wam pokazać moje tegoroczne panienki, nie ma ich dużo ale zawsze coś, chciałby żebyście je ocenili i udzilili mi kilku informacji pozwolących zakończyc powodzeniem ten outdoor, ale najpierw troche informacji....

Nasiona od DP - feminizowany mix : shaman, passion, Frisian Dew, niestety mi przypadły z tego zestawu dwa nasiona, a raczej dwie sadzonki "nie opisane" wydaje mi sie że jest to jednak shaman i passion (wnioskuje po rozmarach) ale chciał bym żebyscie wy sie wypowiedzieli.

Nasiona wykiełkowały w połowie maja, startowaly pod lampą w szklarni a nastepnię zostały wysadzone na spota.

Zrobilem mieszanke ziemi, perlitu, kermazytu i dolomitu - po 30l pod planta.

Rośliny dostawały nawóz Hesi na weg, teraz przyjmują Hesi bloom w standardowej dawce 25ml na 5l wody co tydzień każda. Tu pojawia się moje pytanie : czy zwiekszyć dawke Hesi bloom ? może cos dokupić żeby osiągnąć lepszy wynik końcowy ??

Planty byly opryskiwane speceyfikiem na przędziorki oraz podsypywalem slimakolem, co 2 tyg podsypuje tez dolomitem, zastosowałem na jednym LST a na drugim fim.

Dobra teraz czas na foty :

Po LST , 2metrowy sk***iel. Czy to SHAMAN ???? Dojdzie wogóle ???

Po Fimie, 150cm. Passion ???

Zapomnialem dodać że mam jeszcze 2spota hehe, na nim tez dwie panienki a dokladniej jakies crossy które dostalem od Q w gratisie. Wysadzone zostały w okresie wakacyjnym, nie pamietam dokladnie kiedy, bez treningu, ta sama mieszanka ziemi co wyzej oraz te same odzywki....będzie coś z nich ???

Prawa :

Lewa :

Szczyt tej lewej :

Mam też automata noname który juz kończy swoja kariere w nastepnym teg. Dodam foty po ścince.

Prosił bym o ocene moich plantów, rady oraz odp na moje pytania. Pozdrawiam.

ZłyRolnik

Well-known member
Buchów
0
Szkoda że nie prowadzileś relacji od początku życia roślinek , bo napewno byłoby cciekawie .. tak czy siak , to ładne planciki , na zime zapasu nie zabraknie wiedze :zombi:

BongoWiadroLufa

Active member
Buchów
0
Faktycznie co do "relki" zgodzę się z przedmówcą nie powiem bo fajnie potworki ci tych "sionek" powyrastały :D

Co do tego 2 metrowca jeżeli to faktycznie Shaman dojdzie bez większych problemów myślę że do połowy października powinieneś się wyrobić . :)
Taak samo Passion#1 na pewno dojdzie potrzeb im tylko jeszcze troszkę czasu ...

Proponował bym jeszcze na ostatnie 10-12 dni zaopatrzyć się w ripen
wiele osób go nie poleca bo podobnierz psuje smak jednak po zrobieniu
dobrego flusha,curringu nic nie będzie wyczuwalne.

Z farciochem i do końca bez przypału ! :harvest::harvest:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół