nasiona marihuany

liście na ścianie

Wyszukiwarka Forumowa:
B

blancik

Guest
Tu niechodzi o to czy to siewna czy jakaś tam, porostu jak jakiś pies zobaczy takie coś to automatycznie zaczyna węszyć glębiej, a to jest niepotrzebne :)

B

blancik

Guest
Przypuszczam że nie, to tylko liście przecież, dowieś sobie jeszcze jakieś inne gatunki i klekcjoner jesteś heh :)

1

1tathc

Guest
haha no tak,jeszcze jedno,jak chcem sobie na manihurynie zrobić FIM to moge ten czubek potraktować jako klon???

S

sdfsdf

Guest
hmmm fajnie ze jest taki topic bo ja tez mam cos takiego. zrobilem to w czerwcu i od tamtej pory wisi mi to kolo drzwi od pokoju :thumleft:
pzdr.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Też mam liściocha w małej antyramce, za***iście wyglada, jak bede mógł to wrzucę fotkę.

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
ja planuje zrobić coś podobnego na tle jakiegoś rysunku :).

Co do policji.. za obrazek na ścianie nie pójdziesz siedzieć, ale być może jak blancik, mówił w skrajnym przypadku ktoś zacznie węszyć głębiej.

Zasada prosta... ale nie dla posiadaczy indoor :) , w domu być czystym zwłaszcza jak sie ma założoną rodzinkę...

No nic.. to tylko obrazki lubo wrzuć fote chętnie zobaczę co tam masz :).

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Bielak, musiało ci sie strasznie nudzic zeby takie cos zrobic mi by sie ni chciało xD ostatno nic mi sie nie chce chyba to przez ten hasz ale ch*j wracam do tematu fajne te liscie na ścianie ja bym sobie kupił jakąs tapete w liście Ganji xD PISSss

S

sdfsdf

Guest
Spaluch, moge Ci powiedziec jedynie tyle ze mi sie tez DUZO niechce :pr: ale to akurat nie bylo meczace :) wsadzilem najpierw liscia do kisazki na tydzien (w moim przypadku byla to biblia :pr: ) tlo zrobili mi dwaj kolesie z mojej klasy i trwalo to 2 lekcje ;) przyszlem do domu antyramka juz czekala i wsadzilem listek i zawiesilem w pokoju.... wazne ze mi sie podoba :p
tylko zawsze jak ktos do mnie przychodzi to mysli ze te liscie tez sa narysowane :pr:

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
hehehe tak myślałem ze ten napis był na jakiejs lekcij zrobiony xD

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół