dzięki za radę. niżej wrzucam foty tej rośliny z dzisiaj i żeby nie zakładać nowego tematu - mam jeszcze parę pytań.
1. Co to za odmiana? Mamy 2 rośliny (Royal haze i white russian), od początku byliśmy przekonani, że ta roślina, która jest na fotach niżej to Royal (no bo przecież większe), jednak dziś zobaczyliśmy, że zaczęły pojawiać się białe włoski (oznaka kwitnięcia jak mniemam
), czyli wychodziłoby na to, że to jednak biała rosja. oceńcie proszę po zdjęciach, czy ten krzak to Royal czy White Russian. Ma 32cm i jakieś 3 tygodnie (może troszkę więcej). Wiem, że to nie są jakieś gigantyczne rozmiary, ale jako początkujący growerzy jaramy się. ;P Przechodzę do następnego pytania - czy jak pojawiają się białe włoski, to mam odstawić Biohumusa i lać Planton K, czy poczekać aż bardziej zacznie kwitnąć? I ostatnie pytanie, ile gram topów, które tak bardzo lubimy może mniej więcej wyjść z tej rośliny? Nie liczę na cuda. I jak myślicie - wyginać?
FOTO:
niestety zbyt słaby aparat, żeby uchwycić te białe włoski, ale są - zapewniam, pojawiły się w paru miejscach.