akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Licznik lumenów i opłat za prąd

Wyszukiwarka Forumowa:

skreko

Member
Buchów
0
Siema mugłby ktoś dać działający link na licznik na prąd bo coś nie świeci.Sowówka 250W Philipsa 24h na dobe ile mnie wyniesie na miech.
POZDRAWIAM.

H

haszyszekk

Guest
74,40 zł licząc że 1kW sprzedają po 40gr, miesiąc ma 31dni a ty nie bedziesz uzywał niczego innego :) doliczając wentyle i reszte prądożernej elektroniki wyjdzie około 80-100zł/mies. pzdr

y00gass

Well-known member
Buchów
0
ku**a...ale to źle działa!=/ Ja za prąd płace około 400zł na miecha.Obliczyłem se lodówke....1500W*24/h*31*0,40=446.4 zł ??? :farao: :farao: :pl: W sumie to sie chu*a rózni lodówka od lampy bo jedno i drugie chla prąd!Czy ja źle rozumuje czy to po***ane jest?

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
12
Ty masz lodówe która ma moc 1500W ? :cat:
U mnie chyba roczny pobór przez lodówke ponad 260L (amica) to 380 kWh
Kumpel ma większą to płaci max 20zł miesięcznie za prąd w niej.

R

rasta

Guest
y00gass napisał:
Obliczyłem se lodówke....1500W*24/h*31*0,40=446.4 zł ???
weź pod uwagę w obliczeniach że lodówka przez większą część doby jest w stanie spoczynku (nie pracuje) wlączając się na krótko raz na jakiś czas.

H

haszyszekk

Guest
haha dolicz jeszcze dzienne zuycie prądu przez tą małą żaróweczke w lodówce (p.s. ona też nie pali sie cały czas) :pr: pzdr

y00gass

Well-known member
Buchów
0
Musze to przetłumaczyć starej bo burga sie o hodowle.Kiedys mówiła ze jak bede mial 18 to se bede robił co chce....teraz gada ze póki z nia mieszkam ona bedzie żądzic...=/ nie robie offa bo sie drzeć bedziecie :) Pozdro ;)

Key

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Orientuje sie ktoś jaka jest cena za kWh we Wrocławiu? Znalazlem na jakies stronie ze coś kolo 0,15 zł ale nie jestem pewien.

C

cranberry

Guest
i teraz wszyscy wiedzą gdzie mieszkasz... rodziców sie lepiej zapytaj... :D

Churchil

Well-known member
Buchów
1
Key policja juz ce zapewne szuka:-D.....chyba bedzie jakies 0,2-0,4 zł
nie jestem pewien:scratch:...w woj. łodzkim jest chyba 27 groszy:thumbdown:

Key

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Heh niech szukają :freak2: jestem czysty jak lza :sunny:

levvvy

Well-known member
Buchów
2
No tak teraz będę musiał ograniczyć kompa żeby stara się nie skapnęła

ku**a...ale to źle działa!=/ Ja za prąd płace około 400zł na miecha.Obliczyłem se lodówke....1500W*24/h*31*0,40=446.4 zł ??? :farao: :farao: :pl: W sumie to sie chu*a rózni lodówka od lampy bo jedno i drugie chla prąd!Czy ja źle rozumuje czy to po***ane jest?

To u ciebie chodzi lodówa 24/7 ?
Fajnie masz w domu bo mi się włącza tylko wtedy kiedy jest jej "za ciepło":freak2:

Ostatnia edycja:

_SeNsI

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Na przyszłość patrz na daty zanim napiszesz.

ham na hamaku

Banned
Buchów
0
gówno nie kalkulator

na tym kalkulatorze to mega sciema jest wyliczana. obliczył mi ,że za 400 wat hps w 31 dni po 12 h zapłace 56 zł..a tu ku**a rachunek przyszedł 400 zł więcej...wez to padło do liczenia dziur na rajstopach babci

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół