akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Licznik lumenów i opłat za prąd

Wyszukiwarka Forumowa:

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Drogi Hamie/Chamie, a doliczyłeś inne sprzęty? Lodówka, telewizor, prostownica do włosów babci, wibrator siostry, depilator mamy? Wszystko ciągnie energię jak oszalałe.

A może?! Zostałeś okradziony z prądu przez energożerne bestije wprost z otchłani ostatniego bastionu nieskończonego zła, jakim jest podpięcie się pod kogoś. A może... a może to Ci wstrętni kapitaliści tak wyżyłowali cenę za 1kWh prądu by napchać swoje kieszenie brudnym pieniądzem a Tobie zostawić nędzne konopie, które ledwie zaczeły kwitnąć.

Nie wiem ile dziur na rajstopach ma Twoja babcia ale masz okazję by na dzień babci kupić jej nowe podkolanówy. Na pewno by się ucieszyła.
A jeśli skończyłeś już 1 gimnazjum to koszt poboru prąu umiesz wyliczyć samemu.
Więc, o co ten raban cały?

RapowePestki

Well-known member
Weteran
Buchów
4
pierw musicie dowiedzieć się na pewniaka ile kosztuje 1KWh !!! zobaczcie na rachuku bo 10gr np to naprawdę duuuża różnica

Szczepan

Well-known member
Buchów
6
Licznik opłat za prąd

400 wat hps w 31 dni po 12 h zapłace 56 zł..a tu ku**a rachunek przyszedł 400 zł więcej
0,4Kw * 31dni * 12godzin =148,8kWh
148,8 należy pomnożyć przez cenę prądu za kWh
Nawet jeśli cena prądu wynosiła by 1zł to i tak nie jesteś w stanie osiągnąć takiej kwoty.
456zł/148,8=8zł (w przybliżeniu)

ham na hamaku

Banned
Buchów
0
gówno nie kalkulator

sorry,ale nie 12 h tylko za 24 tyle zaplaciłem..a ty biały misiu,nie pie**ol tu o jakichś lodówkach itp bo nie pytam cie ile pożera twoja pusta ,nabita szronem lodówa tylko mój hps..więc sklej te przejarane wary tłuste od włosów łonowych swojej babci i zmień tego pedofilskiego nicka

loozak

Well-known member
Buchów
1
tak czy owak to jest niemożliwe kolego a twój nick jest adekwatny do wypowiedzi
i liczę na to że szybko dostaniesz bana

ham na hamaku

Banned
Buchów
0
gówno nie kalkulator

nie tłumacz mi ubakana ścierwem z dopalaczy paniusiu co mam wliczać a co nie do rachunku,bo jak pisałem to chodziło tylko o hpsa. ale widze,że ty blanta z pyska wyciągasz tylko jak robisz laske,zamulona w chuuuj jesteś. bana to ja ci zaraz dam i twoja ,,twarz,, z drugiej strony łba ci wyjdzie. pozdro z hamaka sćpane nerwusy

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
3
I co dalej? Chciałeś tym komuś do***ać? zaimponować?
Bynajmniej o jednego ' ham.a ' mniej na forum, selekcja pełną parą ;)

loozak

Well-known member
Buchów
1
dać prostakowi bana na ip bez ograniczenia czasowego i won co to ma być ? że jakiś burak nie wiadomo skąd przyłazi na forum wyklina każdego (nawet kobiety) z kim przyjdzie mu rozmawiać i rozpieprza forum na którym panuje dość przyjazna atmosfera
nie jestem tu adminem ale krótko ci powiem kolego: WON

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Hehehe... za siebie się nie obrażam bo sam zacząłem dyskusję. Chociaż, nie myślałem, że kolega Ham okaże się bezwartościowym imbecylem i zacznie być wulgarny.

Ale za obrażanie Agny istnieje tylko jedna kara.

B

bullet

Guest
Wiedz, ten licznik opład za prąd pierwszego posta jest lipny? dzieki za wniare szybkai rzeczowa dopowiedz pozdro
:yeahh:

qqq7

Active member
Buchów
0
bullet:
popatrz na date ostatniego postu
nie odświezaj starych tematów
pozdro

ownazor

Well-known member
Buchów
0
na tym kalkulatorze to mega sciema jest wyliczana. obliczył mi ,że za 400 wat hps w 31 dni po 12 h zapłace 56 zł..a tu ku**a rachunek przyszedł 400 zł więcej...wez to padło do liczenia dziur na rajstopach babci
mi wychodzi za prad 600zl na dwa miechy a to za sprawa 850W dzialajacych lamp 24/0

G

Gość

Guest
Oszczedność na Wingu?

Znalazłam w Domowej Uprawie.pl informację, że dzięki odbłyśnikowi Wing z 600W lampy można oświetlić 2,36m2.
to naprawdę duża różnica. Czy ktoś to wypróbował?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół