• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Likwidacja straży miejskiej? - Referendum!

Wyszukiwarka Forumowa:

WatchingTheSky

Well-known member
Buchów
0

Fidel Gastro

Stary wyjadacz cukierasków...
Weteran
Buchów
4
Nigdy nie bylem za SM typowe kleszcze,czepiaja sie wszystkiego i wszedzie tam gdzie maja przewage banda nierobow...:pr:

NiE!

Well-known member
Buchów
1
Kolega wyżej dobrze gada, banda nierobów, wlepia mandaty za byle gówno, przypie****ą się nawet do dziadków za zrywanie jarzębiny dla wnuczków...

Pan z filmiku również dobrze gada...

BlackDeath

Well-known member
Buchów
0
SM to typowe barany, ktore byly zbyt ograniczony zeby sie do policji dostac i tak sie mszcza na ludziach. Maja jeszcze procent od wypisanego mandatu wiec nie pogadasz.
To kur***wo juz dawno powinno zniknac !

Barak

Well-known member
Buchów
0
Sprawa jest prosta, po ch*j płacić na wozy SM (albo raczej straży wiejjskiej...)i policji, mieć 2 oddzielnie oddziały itp, jezeli SM jest nieskuteczne, NIC niewnosi obywatelom, kompletnie zadnych korzysci, wszystkie ich obowiazki z powodzeniem moze przejac policja. Mam nadzieje ze KNP sie uda.

ch*j TYM NIEROBA W du*e :pl: SM to jest kompletnie nieporozumienie

franek kimono

Well-known member
Buchów
0
to zwykłe dziady i tylko mandaty wystawiają i obsługują fotoradary do likwidacji

Demented.

Well-known member
Buchów
0
w moim mieście nic nie robia jedynie czasami ich widze jak jada bezpiecznie samochodem, więc nie wiem jaki jest sens utrzymywać ich z penisji podatników, niech lepiej wezmą sie za robotę np na budowie ciekawe czy będzie im ciepło i wygodnie jak w tym samochodzie

E

Eszterebeszte

Guest
Jestem za likwidacją SM w całej Polsce, Straż Biznesowo Miejska :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół