akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Lipiec jakie nasiona

Wyszukiwarka Forumowa:

wannndall

New member
Buchów
0
Witam,
Mam pytanie jako początkujący gdyż chciałbym teraz coś posiać lecz nie wiem co ponieważ już bedzie lipiec a jak wiemy na niektóre odmiany już jest za późno.
Więc stąd moje pytanie... Co posiać teraz by osiągnąć jak największe plony. Jak dobrze wiemy klimat sie ocieplił i słońce jeszcze dobrze w pizdzierniku świeci.
Drugie pytanie zaś jest takie ile posiać w razie W by osiągną ok 2.5kg ?

Lukiii

Active member
Buchów
0
Powiem ci że równie dobrze móblyś uzyskac 2,5kg z 15 krazków. Ale to wymaga najlepszych nawozów, dobrze stosowanych i wiele wiele wiedzy. Ale sądze że jednak byś potrzebowal 50-70 krzaków tak jak ktos juz napisal. Nie ma raczej szans że uzyskasz 2,5kg , no chyba że posadzisz 70 krzakow :lol3:

sidbank.pl

www.sidbank.pl
Buchów
0
nasz klimat nie jest idealny dla roślin by dawać ogromne zbiory jednakże Autopilot XXL z Ministry potrafi dać naprawdę sporo . ale żeby takie 2,5 kg zrobić to po pierwsze musiałbyś mieć kozak lato a po drugie zasiać kilkadziesiąt krzaków :)

Chory Królik

Well-known member
Buchów
4
Jak na moje to jak on zbierze z pol kg to powinien sie cieszyc. Czesto kariera takich ludzi konczy sie szybciej niz sie zaczyna i czuje, ze moze byc tak w tym przypadku.

BombelWsm

Well-known member
Buchów
0
Dokladnie ten kto liczy i widzi tylko zyskk konczy w dupie zasadz 250 jak ktos radzi przezyje ze 100 to moze z kg sciagniesz pozderki

wannndall

New member
Buchów
0
Chodziło mi bardziej o to, czy aż tak będzie źle jeśli teraz zasadzę chciałem o porównanie, otrzymałem je ;)
Chciałbym aby ubić tak z 1kg bo razem z paroma kumplami chcieliśmy ogarnąć wreszcie swoje lepsze i w większej ilości palenie, a nie że jak ktoś ma to trzeba do niego dymać oraz fakt czy będzie z ***nięciem czy przymulacz.

Jeśli bym użył lepszych nawozów oraz w miare na ów porę odmiany to ile musiałbym zasadzić oraz jakie właśnie nasiona nabyć by tak do 1kg dobić ?

kamilthc

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Sadziłeś już w życiu jakieś krzaki? Pamiętaj że zawsze są jakieś straty. Ja też wysadziłem w tym sezonie mnóstwo nasion i mimo ochrony i tak mnóstwo straciłem. Do tego jak jeszcze ktoś znajdzie i za***ie. Czemu wcześniej nie pomyślałeś o tym tylko w lipcu?
Kup kilka odmian automatów bo nie zawsze możesz trafić na dobre geny z danej partii bo różnie to bywa.

BombelWsm

Well-known member
Buchów
0
Juz teraz jest za pozno bo zanim kupisz nasiona i nawozy ogarniesz miejscowke poczytasz cos o konopiach to miesiac minie szykuj sie na nastepny rok elo

ŻadenRolnik

Member
Buchów
0
Konkretnie. Idz szukaj spota i zamow sobie jakieś szybkie auto jak white rusiam czy cindy 99 ja mam wr auto od oriona maja 37 dni i 45 cm wyskości i już kwitna. Mają około 6-7 partii liści. Udały mu sie chociaz balem sie je zamawiac po negatywnych komentarzach z tego forum ale poki co nie zaluje zapowiada sie fajnie. Mam tez od GGS dla porównania Noderncośx Amnesia auto i WWautoxAmnesiaauto ale te do 3 miechow rosna albo i lepiej.. Walnij sobie 50szt lej biohumus na weg, burze kwiatow na flo i jazda...

Burmistrz

Well-known member
Buchów
0
2.5kg? w automatach jakies jakies 70 krzakow
35g z 1 krzaka ? nie wiem jak ale raczej 15g z krzaka jest bardziej realne.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół