• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Liscie więdną i są lekko dziurawe

Wyszukiwarka Forumowa:
G

golota23

Guest
Siema, mam 2 rosliny w jednej doniczce dosc nie wielkiej a rosliny maja juz ponad pol metra, mam zastosowane fim i lst, rosliny rosly dobrze soczyscie wygladaly liscie dobrze rosly zdrowo,a teraz koncowki sie zakrecaja i sa jakby suche i liscie ktore pow8staja z now8ych odrostow sa z dziurkami :/ mysle ze to moze byc przyczyna ze za mala doniczka mam zamiar przesadzic, nie uzyw8am zadnych naw8ozow8 roslina jest na parapecie

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Zacznijmy od tego, że wystarczył by Ci jeden Topic.
Przesadź do większej donicy i zacznij stosować nawozy. Choćby biohumus forte dla roślin kwitnących bo już konopki kwitnienie zaczynają.

B

blancik

Guest
Daj większe donice, takie jak np. wiadra po farbie-emulsji do sufitów, biohumus tak jak napisal
Ca2na3is i te dziurki to może jakiesz robaczki robią, poszukaj dokladnie na roślinkach.
Elooo

H

haszyszekk

Guest
Ca2na3is, ma racje ;] nic dodać nic ująć z rzeczywiście weź też sobie do serca słowa Ca3na3isa dotyczące zasad na forum... pzdr

G

golota23

Guest
Ca2na3is napisał:
bo już konopki kwitnienie zaczynają.
chodzi Ci o temoje roslinki, czy ogolnie juz pora na kwitnienie zielonego

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
golota23 napisał:
chodzi Ci o temoje roslinki, czy ogolnie juz pora na kwitnienie zielonego
Outdoorowe rośliny zaczynają wchodzić w fazę kwitnienia. Jak z Twoimi nie wiem, bo u mnie jak narazie flow zaczęły 2 małe Maroc.

G

golota23

Guest
Roslina

Jak mam sprawdzic czy moje tez zaczynaja kwitnąc, po czym moge to poznac

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
golota23 napisał:

o ja pie***le

L

Lift

Guest
lubo, spokojnie ;]
golota23 napisał:
W panience wychodza biale wloski, a w meskiej roslince nabrzmiewaja jajka :D
Najlepiej daj fotki.
PzDr... :queen:

B

blancik

Guest
lubo, to mnie też roz***alo.

LUDZIE SZUKAJCIE TROCHE BO NAPRAWDE NIEDLUGO TO FORUM TAK ZAśMIECICIE ZE AZ STRACH.

biohack

Well-known member
Buchów
1
hyhy ja kupiłem sobie film joint ventura jest niezły i kilku rzeczy z niego sie dowiedziałem;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół