akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Liscie zolna i lodyga zmienia kolor OUTDOOR

Wyszukiwarka Forumowa:

toshiba87

New member
Buchów
0
Witam was wszystkich napisałem już 1 temat ale nie dodałem tam zdjęć . Mam taki problem że żółkną mi liście roślina jest nawożona płynem tetra can do ziemi kokosowej i nie wiem dlaczego tak się dzieje zobaczcie i pomóżcie co. to nie jest mój 1 raz ale nie jestem profesjonalista jeszcze ;) Myślę że brakuje jakiś witamin ale nie mam pojecie dlatego was o pomoc proszę. Podlewam je tym nawozem raz na tydzień robię 40 ml na 10 l wody i potem przelewam doniczkę i tak stoi sobie. Może dzieje się przez to ze w kraju którym jestem lubi sobie czeto popadać ale nie wiem nie mam pojęcia.
o to fotki

t0tenham0n

Well-known member
Buchów
0
na tyle ile sie naczytalem nadmiar azotu chyba :jaraczz:ph hm?

Blizna

Well-known member
Buchów
0
A raczej jego nie dobór. Dolej coś z przewagą N.

RośnijMaleńka

Active member
Buchów
0
Brak azotu. Jest taki nawóz jak "azofoska" kup go, kosztuje 18zł, uzupełni braki :) Rozrób go w proporcji: 2 małe, płaskie łyżeczki na 2L wody (możesz go lać z innymi nawozami) ;)

Monti

Well-known member
Buchów
0
po tytule powiedziałbym, że ewoluuje :sunny:

Flooow

Well-known member
Buchów
0
Oczywiście ze brak azotu roslina wyciąga azot z dolnych parti liści i tak coraz wyżej bedą żółkły wiec polecam na takie problemy Azofoska stosuję go i miałem podobny problem i po kilku dniach piękne ciemno zielone listki masz.
PS. Zaposnaj sie dokładnie z proporcjami w jakich stosowac bo bardzo łatwo sie przesadzic i popalić roslinki wiec lepiej mniej niż za dużo.
POWODZENIA Z FARTEM DO :harvest:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół