• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Low Ryder 2 AF

Wyszukiwarka Forumowa:

TommyChong

Nate Higgers.
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
2,412
Odznaki
6
Witam, chciałbym podzielić się wrażeniami z testu Low Ryder'a 2 AF

Nazwa odmiany: Low Ryder 2 AF FEM

Pochodzenie: Greenhouse (namiot foliowy) do sporej uprawy pomidorów na wsi w Polsce

Breeder: Bulk Feminised Seeds

Uprawa: Słońce + organiczne nawozy dla roślin kwitnących

Trening: brak, rosła tak jak natura dała

Konsumpcja: lufa z powiększonym cybuchem
Ilość: na oko standardowa kula na osobę

Suszenie: wysuszone na pieprz, suszenie około 3 dni przewiewem ciepłego powietrza

Wygląd: lekko zbite topy, lekko ośnieżone, jasnozielone.

Zapach suszu: Mocna sosna (α-Pinen), później cytryna, w tle coś śmierdziało pietruszką.

Dym - smak: nie drapał gardło, w smaku jedyne co przychodzi mi na myśl to "średni", nic się w nim nie dało zauważyć. Dajmy na to 5/10

Działanie:<wodna> całkiem miłe zaskoczenie, zgodnie z opisem jaki można znaleźć na stronach handlarzy jest mocno tripujący, wkręca się po około 5 minutach zalewając głowę muzyką, poezją, dziwnymi pomysłami i milionem innych myśli. Doszło do sytuacji gdzie chciałem rzucić zaklęcie na psa kolegi, tak więc można kolokwialnie powiedzieć że mocno ryje banię<rotfl>
Pobudza gadatliwość co w połączeniu z mocnym efektem utraty pamięci daje śmieszne efekty.
W skrócie daje potężne uderzenie w czerep z nastawieniem na euforię i tzw. psychodelię:freak:

Czas działania: standardowo po 3 godzinach można już dojść do siebie. Lecz następnego poranka zostawia mały aftertaste.

Moc w skali 0-10 oceniam na 8/10, ze względu na mooocne oddziaływania z psychiką (od chyba 2 lat nic nie działało w ten sposób).
Zawsze znajdzie się coś silniejszego ale odmiana pozostawiona sama sobie w szklarni dała dobre efekty.

Kolega w tej samej skali daje 8,5, przy czym 10/10 to materiał po którym żółty sufit stał się w jego oczach zielony.

Ogólna ocena wg mnie 8,5/10
Bardzo przyjemna roślinka, jednak nie polecam jej gdy ktoś lubi spożywać w większym towarzystwie (subiektywna ocena). Przyłączam się do opinii że AF potrafi zniszczyć człowieka szczególnie jak nie wie czego się spodziewać:spalony:

---------- Aktualizacja posta 17:26 ---------- Czas poprzedniego posta 17:25 ----------

Chętnie odpowiem na dalsze pytania jak ktoś się zainteresuje:)
Pozdrawiam:)

Panoramix30

Well-known member
Buchów
0
Pierwszy buszek leci ode mnie. Ciekawie opisane <palacz>

KrychaTHC

Well-known member
Buchów
0
ku**a teraz ja bym pisał smoke raport gdyby nie jakiś pajac co mi krzaki za***ał :/
ile g ci wyszlo ?

TommyChong

Nate Higgers.
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
2,412
Odznaki
6
ku**a teraz ja bym pisał smoke raport gdyby nie jakiś pajac co mi krzaki za***ał :/
ile g ci wyszlo ?

gdyby nie pleśń na koniec to byłoby na oko 15g suchego z 2 krzaków, a tak to miałem na oko 10

PS kolejna osoba potwierdza moc<shiza>

TommyChong

Nate Higgers.
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
2,412
Odznaki
6
moc 8/10? w jakiej skali? automat? w porównaniu z pełnosezonowymi to max 6:bounce:

W skali moich dotychczasowych doświadczeń, z resztą zostało to ujęte w treści wypowiedzi, jeśli masz dalsze pytania to pisz na PW. Nie zaśmiecaj wątku:)

Btw zgłosiłem Twojego posta jako GimAler

d-sisive

Well-known member
Buchów
0
Naprawde jestem mile zaskoczony tą odmianą, musze przyznać że niby zwykły AF popularny Lowryder #2, ale moc ma dobrą wali na głowe dilerski shit, jak palilem z ziomkami jedynke na pięciu to była miazga totalna, super palenie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół