- Buchów
- 8
Witam. Posiadam roślinke która to niby lowryder #2 niestety nie jestem w stanie podac tera seedbanku, jest to automat, roślina miała trudne dzieciństwo i późniejszy okres też nie łatwy gdyż zostało popełnionych bardzo wiele błędów przy jej uchowaniu, oraz naświetlanie oraz styl jej życia jest tak trudny że dziwne że dotrwala do dziś, jest na out w dzień pod gołym niebem w noc pod mini szklarnia, pytania mam dwa, gdyż z tego co znalazłem informacyji to powinna rosnąć ona do jakiś max 45 cm, i jej liśc składa się jakby z 3 bądź 4 odnòżek nie wiem jak to nazwać profesjonalnie ( oryginalny lr2 którym się sugeruje z fotorelacji innych growerow) a moja wyrosła już na jakieś 70 cm, jest już jakoś w 60 bądź dalej dniu życia i pojawiły się małe włoski lecz topy zbytnio się nie ruszają z rosnieciem, a jej liście są bardziej standardowe.
Proszę o wasza opinie oraz czy oryginał mógł by dojść tych rozmiarów dodam że dalej rośnie!
Proszę o wasza opinie oraz czy oryginał mógł by dojść tych rozmiarów dodam że dalej rośnie!