Witam.
Chciałbym podzielić się swoim Lowryder'em 2 od JointDoctor.
Wysiany 16 Czerwca . Ruszał się powoli przez kilka dni miał słabe warunki lecz postanowiłem go zostawić pastwie losu . Postawiłem w dobrym miejscu słoneczko od samego rana do późnego wieczora. Nie zaglądałem do niego przez 3,5-4 tyg nie pamiętam już dokładnie. Wkoncu postanowiłem zajechać i zobaczyć jak tam myslałem że nie zastane tam nić a tu ukazał mi się taki oto widok
Po tych 4 tyg wyglądał tak.
Teraz wygląda tak foto robione w poniedziałek w 16 dni przybrał na masie . Widać już co nie co .
Sorki za jakość ;/
LR2
Góra LR2
A tutaj moje noname które wszystkie 3 zaczynają kwitnąć
Wszystkie wysadzane w tym samym czasie a się troche od siebie różnią.
Proszę o z***ki i oceny pozytywne i negatywne .
Aaa nawozy Florovit na Weg. Planton K na Flo. Do tego Dolomit + Azofoska. Podstawa Każdego
Pzdr Tx2
---------- Aktualizacja posta 06-08-2012 17:17 ---------- Czas poprzedniego posta 03-08-2012 00:29 ----------
Co tam nikt nie zagląda na moje Panienki >?
Chciałbym podzielić się swoim Lowryder'em 2 od JointDoctor.
Wysiany 16 Czerwca . Ruszał się powoli przez kilka dni miał słabe warunki lecz postanowiłem go zostawić pastwie losu . Postawiłem w dobrym miejscu słoneczko od samego rana do późnego wieczora. Nie zaglądałem do niego przez 3,5-4 tyg nie pamiętam już dokładnie. Wkoncu postanowiłem zajechać i zobaczyć jak tam myslałem że nie zastane tam nić a tu ukazał mi się taki oto widok
Po tych 4 tyg wyglądał tak.
Teraz wygląda tak foto robione w poniedziałek w 16 dni przybrał na masie . Widać już co nie co .
Sorki za jakość ;/
LR2
Góra LR2
A tutaj moje noname które wszystkie 3 zaczynają kwitnąć
Wszystkie wysadzane w tym samym czasie a się troche od siebie różnią.
Proszę o z***ki i oceny pozytywne i negatywne .
Aaa nawozy Florovit na Weg. Planton K na Flo. Do tego Dolomit + Azofoska. Podstawa Każdego
Pzdr Tx2
---------- Aktualizacja posta 06-08-2012 17:17 ---------- Czas poprzedniego posta 03-08-2012 00:29 ----------
Co tam nikt nie zagląda na moje Panienki >?