• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Lowryder 2 Out 2012 + noname

Wyszukiwarka Forumowa:

Tx2 PFK

Member
Buchów
0
Witam.
Chciałbym podzielić się swoim Lowryder'em 2 od JointDoctor.
Wysiany 16 Czerwca . Ruszał się powoli przez kilka dni miał słabe warunki lecz postanowiłem go zostawić pastwie losu . Postawiłem w dobrym miejscu słoneczko od samego rana do późnego wieczora. Nie zaglądałem do niego przez 3,5-4 tyg nie pamiętam już dokładnie. Wkoncu postanowiłem zajechać i zobaczyć jak tam myslałem że nie zastane tam nić a tu ukazał mi się taki oto widok ;)

Po tych 4 tyg wyglądał tak.
Teraz wygląda tak foto robione w poniedziałek w 16 dni przybrał na masie ;) . Widać już co nie co .
Sorki za jakość ;/
LR2
Góra LR2

A tutaj moje noname które wszystkie 3 zaczynają kwitnąć ;)

Wszystkie wysadzane w tym samym czasie a się troche od siebie różnią.
Proszę o z***ki i oceny pozytywne i negatywne ;).
Aaa nawozy Florovit na Weg. Planton K na Flo. Do tego Dolomit + Azofoska. Podstawa Każdego ;)
Pzdr Tx2

---------- Aktualizacja posta 06-08-2012 17:17 ---------- Czas poprzedniego posta 03-08-2012 00:29 ----------

Co tam nikt nie zagląda na moje Panienki >? ;)

Krasnale

Well-known member
Buchów
0
Szkoda że żadnego treningu im nie zrobiłeś.

Maluszki, trochę z nich Krasnale ale będzie jakieś palenie i ważne, że swoje.

Tx2 PFK

Member
Buchów
0
Dzięki krasnalu za rade te no name to dwa takie w miare wyrosły wielkie a ten lowryder 2 wiadomo jak to lr2 niski i zbity topami będzie około 14 topków naliczyłem. jak pojade na spota a mam około 70 km to zrobie lst . Wybrałem tak daleko spota bo tam jest najmniejszy przypał nikt tam nie mieszka;)

Dziamdziak

Well-known member
Buchów
0
Teraz to już Ci chyba nic nie da. Za późno już. Roślina ma teraz kwitnąć a nie żebyś ją stresował. Ciekaw jestem czy dałeś do ziemi dolomit bo wokoło iglaki masz więc kwaśna ziemia na pewno jest.

Tx2 PFK

Member
Buchów
0
dolomitu dawałem, zawsze za każdym podlaniem owszem miałem problemy na samym początku ale poradziłem już sobie z tym ;) mały up za kilka dni ;) Jutro 09-08-2012 up ze zdjęciami ;)

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół