akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Lowryder czy dojcie

Wyszukiwarka Forumowa:

kokol

Member
Buchów
0
tak jak w temacie dzisiaj zamowilem Lowryder af reg 5 szt. od quakemid mysle ze na przyszlom srode bede mial a na piątek juz wykielkują lecz mnie nie daje spokoju jedno pytanie czy zdążą dojci i czy wytrzymają do okolo 15 października jak bedą małe przymrozki np. do -2 jak coś to moge zrobić foto relacje ^^ ;)

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Ty liczysz że do 15 października Ci dojdą?
Automat potrzebuje około 80-100 dni a nie 55-60 jak piszą producenci....
To początek listopada Ci dojdą..

buch123

Well-known member
Buchów
0
Ty liczysz że do 15 października Ci dojdą?
Automat potrzebuje około 80-100 dni a nie 55-60 jak piszą producenci....
To początek listopada Ci dojdą..

W dużej mierze zależy od pogody. Jeśli będzie złota jesień to czemu nie ;) jeśli nie będzie to raczej będziesz miał niedojrzałe palenie. Na Twoim miejscu posadziłbym w donicach 10L w razie czego będziesz mógł je przenieść/uchronić przed pleśnią i mrozem. Z fartem.

PS. -2 powinna wytrzymać, niektórzy twierdzą że nawet -4/-5. Deszcz i mróz nie wróży nic dobrego.

ssakAnon

Member
Buchów
0
Co prawda offtopic, ale
Mi autoflower feminizowany bigberry jeszcze jako młody (3-5 cm) przetrzymał -4/-5 stopni, potem nawet wytrzymał brak podlewania przez tydzien (bo po przymrozkach jak inne poumierały nie odwiedzałem go), po czym przeżył... , został też "przycięty" kosą jak się już "połapał o co chodzi", był też złamany po drodze ... przeżył! Ale już potem bez rewelacji, z krzaczka może 1.5 do 2.5g

Co do tematu, to co podają sprzedawcy/producenci pestek że 55-60 dni, to jak masz pod lampami, na outcie 75+dni, i nie ma zmiłuj się

Ostatnia edycja:

The-Rolnik90

Well-known member
Buchów
0
szczeze mowiac . nie chce cie wprowadzac w bląd ale jak mialem Lowrydera na indoor to bardzo szybko zakwitnol i nawet nie musialem zmieniac swiatla od pestki do kosy jakies 2 miesiace

dany1

Well-known member
Buchów
0
In a out to zupełnie inne światy. Moje LR'y mają po 2 miesiące i jak nic jeszcze z 3 tyg. im zostało, a pamiętajmy że rosły w lepszych warunkach niż te które będą za miesiąc czy jeszcze później. Jak dla mnie ryzykowna sprawa.

Saico

Well-known member
Buchów
0
szczeze mowiac . nie chce cie wprowadzac w bląd ale jak mialem Lowrydera na indoor to bardzo szybko zakwitnol i nawet nie musialem zmieniac swiatla od pestki do kosy jakies 2 miesiace

Nie musiałeś zmieniac swiatła bo to jest af..
Af indoor-65dni
Af outdoor-100dni.
Oczywiście da się na outdoor szybciej zebrać o ile jest ciepły klimat.

Justi

Well-known member
Buchów
0
Jak będzie złota, Polska, piękna jesień to na 99% TAK.
Obowiązkowo asahi i na flo coś z wyższej półki na przyśpieszenie ścinki. Poza tym zawsze można wcześniej ściąć, niż płakać przy opadach śniegu czy mrozach.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół