akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

LOWRYDER

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Witam wsyztkich jak widać jestem nowy na forum mam zamiar zakupic 20 nasion EM z nirvany i mam pytanie nie wiecie ile sie płaci za przesyłke i ile się czeka na dostarczenie. Drugie pytanie to gdzie moge zakupić LOWRYDERA :) bo szukam i znaleźć nie moge :pl: . Był bym również wdzięczny jakby ktoś mi podarował kilka nasion moje gg:3315138 :). :flower: :bball:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
o takich prezentach to raczej możesz zapomnieć... zwłaszcza jako nowy :), z tego co wiem to ktoś pisał że na cannabis.fr pojawiły się Lowrydery. Przesyłke sprawdź sobie na www.poczta-polska.pl w dziale cennik :) jeśli chodzi o przesyłki krajowe i za granice.. ale np z Amsterdamu do Nas to nie jestem w stanie powiedzieć ile kosztuje.

Kiedy dojdzie.. to dojdzie ;) Poczta Polska.. i wszystko jasne módł się oby w ogóle doszło hehe.

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Wiem że nie mam na co liczyć jeżeli chodzi o prezent ale zawsze można mieć nadzieje :) A co do lowrydera to można go kupić http://www.seedboutique.com/ na cannabis.fr nie ma :(. 3majcie się w sumie można uznać temat za zamknięty :)

growmen

Well-known member
Buchów
0
Jak to na cannabis.fr.pl nie ma lowrydera chyba zle szukałes :) wejdz sobie do działu Highbred i tam masz, dostępność natychmiastowa, Em tez jest. Moim zdaniem nie ma sensu zamawiac z zagranicy ponieważ wychodzi dużo drozej masz oryginalne pestki w polsce czego chciec więcej myslę ze do takiego zamowienia napewno dostaniesz cos gratis. A pozatym teraz prawo zabrania sprowadzania nasion z zagranicy, wiec mozesz przy okazji mieć kłopoty.

Pozdrawiam

Protektus

Well-known member
Buchów
0
To jaki polski sklep byście polecili żeby był godny zaufania bez żadnych wałów ?

sd

Well-known member
Buchów
20
Przesyłka z nirvany to 5 euro wiec sie nie oplaca z niej zamawiać
lepej zaplacic chyba 10zł za przesyłke z cannabis.fr.pl

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół