• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

LR#2 x Santa Maria AF

Wyszukiwarka Forumowa:

Kfasek

Well-known member
Buchów
0
Witam pisze tu ponieważ nie mogę jeszcze zrobić gdzie indziej fotorelacji musiał bym odczekać miesiąc. A wiec mam tu pestki "LR#2 x Santa Maria AF Feminized " wrzuciłem 2 pestki, GrowBox 64x48x32 ,
Oświetlenie : 2x46w 2700k w sumie 7500 lumenów + ewentualnie 23w 6500k do Veg
Ziemia kwiatowa + kermazyt
nawozy jakie posiadam to
Uniwersalny o wyższym stężeniu azotu wzorowałem sie na biohumusie a znajduje sie zagranicą i nie widziałem tu biohumusa wiec mam zamiennik na Veg a na Flo
-PK 13/14 Canna
-Ripen
Trenning Fim lub Lst
Fotoperoid myśle że 20/4 ponieważ to AF a prądu mi nie szkoda
jak myślicie ?

clear.gif

clear.gif

:lol3:

---------- Aktualizacja posta 17:48 ---------- Czas poprzedniego posta 17:38 ----------

a tu fotki nasion
i czekam na kiełek !

IMG_4101.JPG

IMG_4103.JPG

IMG_4104.JPG

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
to nie lr#2 x santa maria tylko lr x santa m. taki maly blad popelniles. mialem kiedys 'w lodowce' i powiem szczerze, ze przyjemna roslinka, bardzo ladnie rosnie przy odpowiednim lst. powodzenia :)

Kfasek

Well-known member
Buchów
0
^

Przecież pisze jak byk ! LR#2 x S.M ? podałem jak było ja opakowaniu....

Kfasek

Well-known member
Buchów
0
13 Dzień Veg druga troche młodsza ale już daje rade :D

IMG_4108.JPG
IMG_4110.JPG
IMG_4121.JPG
IMG_4123.JPG
IMG_4142.JPG

:bounce:
IMG_4145.JPG
IMG_4146.JPG
IMG_4147.JPG

IMG_4148.JPG

Ostatnia edycja:

Baq$$.

Active member
Buchów
0
moge prosić link dokładnie do tego sklepu? chciałbym w przyszłości zamówić jakiś ultra szybki i krzaczasty automat... tam pisze dr.joint? chyba nie

żululu

Well-known member
Buchów
0
Nie zraszaj jej woda przy wlaczonym oswietleniu bo kropelki wody dzialaja jak soczewka i zniszczysz planta.

Kfasek

Well-known member
Buchów
0
moge prosić link dokładnie do tego sklepu? chciałbym w przyszłości zamówić jakiś ultra szybki i krzaczasty automat... tam pisze dr.joint? chyba nie

fajny sklep przy niebieskim zegarze w centrum Glasgow hehe... a tak na poważnie to ten sklep chyba nie istnieje w internecie ale nie mam pojęcia zaraz sprawdzę . So http://www.yelp.co.uk/biz/the-hemphouse-glasgow
lecz tak jak wspominałem jest lipa bo nie ma sklepu internetowego ;/ ale w polsce znajdziesz napewno nie koniecznie to samo ale LR wszędzie kupisz :D

żululu

Well-known member
Buchów
0
Masz dwie roslinki w 1 doniczce? Przedziel ja czyms puki korzenie sie jeszcze nie rozrosly.

how high

Well-known member
Buchów
0
Kolego mozesz w fotorelacjach dla poczatkujacych

Kfasek

Well-known member
Buchów
0
20 Dni VEG

IMG_4181.JPG
IMG_4199.JPG
IMG_4193.JPG
IMG_4195.JPG

jedna jest młodsza niestety :zombi:

żululu

Well-known member
Buchów
0
Kolego mozesz w fotorelacjach dla poczatkujacych
Tu nie o to chodzi czy moze i gdzie, takich rzeczy sie nie robi i tyle, nigdzie.

Jak na 20 dzien to jakos idzie, powoli ale do przodu.

Kfasek

Well-known member
Buchów
0
*

a co deo tej doniczki jest przedzielona tylko tego nie widać , a do***ałem troche z tą młodszą bo zapomniałem ze w butli mam nawóz i podlałem tą samą wodą co tą wiekszą podlewam i ją troche spowolniło ale był flush . poradzi sobie :D:spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół