nasiona marihuany

LR czy nie za późno ?

Wyszukiwarka Forumowa:
J

Jazzmad

Guest
Chcial bym zasadzic LR na oucie w zwiazku z tym mam pytanie czy oby nie jest za późno juz na taką akcje?

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
można na siłę dać jeszcze każdą odmianę, która normalnie dochodzi w polskim klimacie.

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
OK 3 czy 4 dni temu posiałem4 maroc z female i 10 hollands hope.Wiem że póżno i w porównaniu do roślin zasianych przeze mnie w maju będe miał małe zbiory ale mniejsza o to.LRzasieje gdzieś w sierpniu może koniec lipca.

Buddahh

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja mam równy miesiac holands hope i za***iscie sobie radzi na oucie :) podesle tuż tuż fotki .. :)

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
trace, Nawet nie dopuszczam takiej myśli.Fakt troche ryzykowne posunięcie ale cóż trza samemu też troszke poeksperymentowac a nie tylko słuchac czyichś rad.

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
No też to słyszałem ale podjarany jestem na tę odmiane,jak nie zakwitnie do końca to będzie Maroc-makumba :thumleft:A dopiero od niedawna jest na fr pl

G

Green

Guest
ie tak tylko mowie...gdzies kiedys slyszalem ze maroc potrzebuje duzo wega - 8tyg?,dokladnie nie wiem ale jezeli dobrze slyszalem to nie masz szans

a co ma dlugosc wega do zakwitniecia rosliny ???

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
trace napisał:
Jezli wysadzi teraz rosliny ktore potrzebuja powiedzmy 8 tygodni wega to znaczy ze zaczna kwitnac po tych 8 tygodniach.W tym wypadku bedzie to wrzesien.

brednie.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
trace napisał:
myslisz ze kazda odmiana zaczyna odrazu kwitnac kiedy jest 12/12?

nie, nie od razu.

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
U niefotoobojetnych odmian kwitnienie zalezy praktycznie wylacznie od oswietlenia a nie od wega! Zaczyna sie 10 -20 dni od przelaczenia na 12/12!

G

Green

Guest
good outdoor/-greenhouse performance, needs to be vegged at least 8 wks"

moze najpierw naucz sie anglieksiego a nastepnie sie wypowiadaj na tamat poniewaz w tej chwili to jestes idiota upirajac sie przy swojej racji ktora jest zupelnie bledna

a teraz pozwol ze ci wyjasnie:
pisze wyraznie zeby miec dobre wyniki w plonie powinan byc wegowana przynajmniej 8 tyg co nie znaczy ze kwitnie dopiero po 8 tygodniach.
Poczytaj o cyklu rozwojowym konopi i dopiero sie zacznij wypowidac bo narazie nie masz pojecia co piszes

G

Green

Guest
ku**a miales kiedys odmany ktore na pewno nei dochadza w polskim klimacie?jak nie to sprawdz czy kwitna w tym samym momencie co odmiany dochadzace.angielski znam

ku**a czlowieku to kiedy roslina kwitnie na out jest wylocznie zalezne od fotoperiodu( zwyjatkiem odmian fotoobojetnych ale o nich tutaj nie rozmawiamy) a nie dlugosci fazy vegetatywnej to ze jedne kwitna pozniej od innych zalezy wylacznie od ich genetyki a nie tego jak dlugo pozostawaly w fazie wegetatywnej czy ty nie potrafisz tego zrozumiec upierasz sie ciagle przy swojej idiotycznej teori a nie potrfisz przyjac do siebie tego ze jestes w bledzie ??
To ze odmiany nie dochodzą w naszym klimacie to tylko i wylacznie przez genetyke, ktora to indukuje im w okreslonym fotoperiodzie kwitnienie oraz dlugosc czasu potrzebnego do pelnego zakwitu, gotowosci do zbioru.

c

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół