akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

LR - lowryder

Wyszukiwarka Forumowa:

jasiek1324

Well-known member
Buchów
0
.

Witam.
Mam pytanko. Zasadziłem LR i LR#2 dopiero 1 sierpnia. Ładnie rosną tylko po półtora miesiąca maja jakieś po 30 cm i nie maja za dużych liści a już zaczynają kwitnąć czy mogę jakoś przedłużyc jej rozwój żeby trochę jeszcze urosła i żeby zmaxymalizować plony? Wiem ze strasznie późno ale niestety taka wynikneła sytuacja. Roślinki rosną na polu w toniczkach 10 litrowych podlewana i jedynie wodą oczywiście przegotowana i odstana i biohumusem raz w tygodniu.

E

eatjpiaser5

Guest
Ty chcesz jeszcze ją opóźniać? ona będzie gotowa za >6tygodni więc módl się żeby zdążyła dojść, jeśli nie mieszkasz w Polsce, albo chcesz ją w październiku na in przerzucić to możesz lać jej nawóz z większą ilością azotu w stosunku do fosforu, azot przedłuża/opóźnia kwitnięcie, możesz lać ten biohumus dwa razy w tygodniu w pojedynczej dawce, potem kup jakiś nawóz na kwitnięcie

jasiek1324

Well-known member
Buchów
0
Aha okey dzięki wielkie. W sumie pewnie ja przerzuce w pazdzierniku na in bo grow boxa mam jakiegos z 400 watowym hpsem. Te nasionka są feminizowane. Czyli prawidłowo rosną jak 1 sierpnia na wate położyłem a dziś maja po 30 cm?

jasiek1324

Well-known member
Buchów
0
Ej jaki mam kupić nawóz do kwitnięcia? Tak do 100 zł? Pk13/14 od canna wystarczy? Tylko czytam że strasznie psuje smak.

jasiek1324

Well-known member
Buchów
0
Oto zdjęcia moich Lowryderów. Możecie mi powiedzieć czy jest szansa zeby doszly na polu? I jaki Plon może z nich być? tak na oko. Zaczołem je podlewac Pk 13/14 Canna i Super Vit Hesi. jak często lać te nawozy? Roślinki posadzone na 1 sierpnia.

Oto zdjęcia LR#2 który ma 37 cm i ładnie rośnie:

A to zwykły lowryder ma 32 cm wzrostu i jest mniejszy od LR#2:

Wyrwi

Well-known member
Weteran
Buchów
4
Jak pogoda dopisze to sa jakies małe szanse.

Wyrwi

Well-known member
Weteran
Buchów
4
Daj coś dla porównania np zapalniczke i napisz jakie topy są czy zbite<coolpalacz>

jasiek1324

Well-known member
Buchów
0
Oto nowe zdjęcia razem z zapalkami do porównania. Jaki może być Plon? Mogę stosować Pk 13/14 Canna Dolistnie bo ziemia mokra caly czas bardzo.

To LR#2

a to LR normalny

G

Gość

Guest
próbuj to się dowiesz
a czemu ziemia cały czas jest mokra ???
no chyba sama od siebie nie jest mokra cały czas hehe

G

Gość

Guest
Tak się zastanawiam:

- czy jest możliwość trenowania LR już od początku poprzez obrócenie kostki mineralnej o 90 stopni? tak jak się już ukorzeni 5-7 dni?

Bless

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół