- Buchów
- 11
Szklarni jeszcze nie mam... gdzieś w marcu ją złoże. A ona nie moze być duża, niewiem jakich rozmiarów ją zrobić. Na LR'y duża nie potrzebna ale gdbym chcial inne odmiany chodowac to im większa tym lepsza. Myślę, że 1,5m wysokosci eystarczy? Bo ona nie moze byc duza
Bede sie wczolgiwal. myslalem zeby zrobic 2m na 3m i wysokosc 1,5m powinno chyba wystarczyc. Niewiem zresztą ile folii bede mial i czy jest droga 
Myślałem żeby kupic z 5 nasion z cannabis.fr.pl o duzej mocy i ilosci. Ale niewiem czy mi sę towszystko zmieści pod tą folią. I jeszcze dobrze by było gdyby ta odmiana miała liscie malo podobne do tych ktore są propagowane na koszulkach i innych gadzetach. Ponieważ ktoś może zauważyć... ale jest male prawdopodobienstwo bo wokol mnie dzialki maja tylko stare dziadki. Jak widzialem zdjęcie lowrydera to wydaje mi sie ze liscie ma troche inne co? Ale zresztąmoze mioec podobne bo szybko rosnie i jes maly. Poradzcie mi jakąś odmiane na out z duzym zbiorem i mocą. Mi nasówa się tylko early misty a tego bym nie chcial za bardzo bo duze jest.
No i mnie w zaklopotanie wprawiles... posadze wreszcie 4 rosliny
Zalezy czy bede chodowal inne odmiany. Z 4 roslin muszą być różnej plci. Miałbym pecha gdyby bylo inaczej. Same męskie nie powinny chyba wyrosnąć...mam nadzieje, że niewyrosną.
Odswiezacz powietrza hmmm... ale co powiem sąsiadom? Że chce zeby w piwnicy ladnie pachnialo?
Myślałem żeby kupic z 5 nasion z cannabis.fr.pl o duzej mocy i ilosci. Ale niewiem czy mi sę towszystko zmieści pod tą folią. I jeszcze dobrze by było gdyby ta odmiana miała liscie malo podobne do tych ktore są propagowane na koszulkach i innych gadzetach. Ponieważ ktoś może zauważyć... ale jest male prawdopodobienstwo bo wokol mnie dzialki maja tylko stare dziadki. Jak widzialem zdjęcie lowrydera to wydaje mi sie ze liscie ma troche inne co? Ale zresztąmoze mioec podobne bo szybko rosnie i jes maly. Poradzcie mi jakąś odmiane na out z duzym zbiorem i mocą. Mi nasówa się tylko early misty a tego bym nie chcial za bardzo bo duze jest.
No i mnie w zaklopotanie wprawiles... posadze wreszcie 4 rosliny
Odswiezacz powietrza hmmm... ale co powiem sąsiadom? Że chce zeby w piwnicy ladnie pachnialo?