Spokojnie az tak mi sie nie spieszy tym bardziej ze to pierwsze moje LST poczekam z 5 dni w takim razie wrzuce nowe foty i wtedy zapytam o zdanie dziekuje za pomoc pozdro.
--------------------------------------------------------------------------
Aniele bozy strozu moj jestes ze mna albo h*j.
---------- Aktualizacja posta 29-07-2012 20:59 ---------- Czas poprzedniego posta 27-07-2012 15:06 ----------
Po 3 dniach odnawiam temat LST zostalo wykonane z uwagi na to ze wyjezdzam za 4dni
i chce miec pewnosc ze rosliny to przetrwaja. To moje pierwsze LST wrzucam link do zdjec i prosze o jakies uwagi , porady i opinie czy to jest dobrze zrobione :
https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage-12018-310286.html#top_display_media
W niektorych galeriach widzialem ze ludzie odciagaja dol lodygi w jedna strone i potem reszte w druga do ziemi , niestety u mnie lodyga byla taka ze niedalo sie tak zrobic wiec "przyszpililem" krzaki bezposrednio do gleby za koniec tak ze nagiela sie od samego spodu a wlasciwie polozyla . Czy to jest jakis problem ? czy w ten sposob tez bedzie ok ? .
-----------------------------------------------------------------------------------
Aniele bozy strozu moj jestes za mna albo h*j .