• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

LST -czy juz czas ?

Wyszukiwarka Forumowa:

Green Dragon

Wałkarz
Buchów
18
na upartego moze juz naginac ale ja bym poczekal jeszcze z 5 dni chociaz...
zrob jak uwazasz bo to Twoje roliny ;)

M

Mr. Edek

Guest
Trochę za krótkie, daj im jeszcze podrosnąć z tydzień i wtedy naginaj do samego podłoża :freak:

x2Blant4u

Member
Buchów
0
Spokojnie az tak mi sie nie spieszy tym bardziej ze to pierwsze moje LST poczekam z 5 dni w takim razie wrzuce nowe foty i wtedy zapytam o zdanie dziekuje za pomoc pozdro.
--------------------------------------------------------------------------
Aniele bozy strozu moj jestes ze mna albo h*j.

---------- Aktualizacja posta 29-07-2012 20:59 ---------- Czas poprzedniego posta 27-07-2012 15:06 ----------

Po 3 dniach odnawiam temat LST zostalo wykonane z uwagi na to ze wyjezdzam za 4dni
i chce miec pewnosc ze rosliny to przetrwaja. To moje pierwsze LST wrzucam link do zdjec i prosze o jakies uwagi , porady i opinie czy to jest dobrze zrobione :

https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage-12018-310286.html#top_display_media

W niektorych galeriach widzialem ze ludzie odciagaja dol lodygi w jedna strone i potem reszte w druga do ziemi , niestety u mnie lodyga byla taka ze niedalo sie tak zrobic wiec "przyszpililem" krzaki bezposrednio do gleby za koniec tak ze nagiela sie od samego spodu a wlasciwie polozyla . Czy to jest jakis problem ? czy w ten sposob tez bedzie ok ? .
-----------------------------------------------------------------------------------
Aniele bozy strozu moj jestes za mna albo h*j .

E

Eszterebeszte

Guest
Elegancko to nie jest zrobione - no ale jest, uczysz się, też takie robiłem i działało. Z fartem:)

x2Blant4u

Member
Buchów
0
Ok pomidorki raczej przetrwaly ten numer z lst i powiem szczerze ze mialem troche stracha , ale jest tak jak Pores pisze "dziala" tylko ze zrobily mi sie cztery drzewka bonsai.Niewiem czy one sie tak super przez to rozkrzaczaja ale jutro zrobie zdjecia lub dzis wieczorem wrzuce i dam do oceny moze beda jakies uwagi . Dziekiuje wszystkim za porady.
peace\/
---------------------------------------------------------------------------------
Aniele bozy strozu moj jestes ze mna albo h*j.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół