akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

LST odmian z jednym głównym topem

Wyszukiwarka Forumowa:

Snow87

Well-known member
Buchów
0
Witam,

Szukałem dość długo odpowiedzi na moje pytanie i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi.

Mam BBxMazar AF. Odmiana charakteryzuje się jednym głównym "trzonem". Nie rozkrzewia się naturalnie w taki sposób jak inne odmiany.

Przeglądałem fotorelację w której LST " nie miało sensu" wg użytkownika. W kolejnej fotorelacji z kolei na odwrót.

Jak to jest? Czy stosując LST do takiej odmiany plon będzie większy czy lepiej dać naturalnie rosnąć?

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
To zależy od warunków, ja bym nie trenował jeżeli mniej więcej cała ma światło (jak nie to lekki trening) i zależy od potrzeb, niektórzy maja małego boxa muszą trenować bo się np. na wysokość nie zmieszczą... .

D

delete

Guest
ja bym ją minimalnie odchylił w bok o tak tam rozrysowałem jak wyglądać będize wtedy padanie światła to nie jest LST a na pewno coś pomoże ;)
-to żółte to promienie światła
-to zielone to łodyga

Snow87

Well-known member
Buchów
0
Sztuki 4 więc będzie eksperyment. o rezultacie napiszę we wrześniu, chyba że ktoś poda sprawdzoną metodę na takie odmiany.

Snow87

Well-known member
Buchów
0
Indoorek ;] Po latach outa w końcu musiałem spróbować

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół