• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Lufka do Bongo

Wyszukiwarka Forumowa:

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
Witam a wiec mam maly problem zbilem lufe od bonga takiego 45 cm lufka z cybuchem ma 20 cm bez 16 teraz pytanie widzialem na allegro i w 1 groshopie lufki 16 cm ale nie pisze czy z cybuchem czy bez jak sadzicie ?? dostane wogole samo szklo

Undertaker

Well-known member
Buchów
0
Jeśli nie będzie cybucha to co za problem zrobić samemu?:p Mi jak się stłukła lufka kupiłem szklaną utwardzaną bez cybucha też bodajże na allegro i cybuch sam zrobiłem.Lepsza opcja bo dostosowujesz cybuch do swoich potrzeb:)

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
tylko z czego zrobic cybuch ?? jak go polaczyc z rura

Undertaker

Well-known member
Buchów
0
Ja akurat znalazłem pasujący metalowy coś jakby lejek na 1,5g jest wielkość.Ale możesz również spróbować zrobić z jakiejś ciękiej blachy i na dół dokupić sitka od fajek drewnianych itp. Sitka kosztuję ok, 1,5 zł za 3 sztuki o ile się nie mylę :p A łączyć nie musisz,wystarczy że jak będziesz go robił to dorobisz rurkę na końcu coś ala lejek jak pisałem wyżej i wtedy masz też łatwiej czyścić :)

atlantis

Well-known member
Buchów
2
Ja połączyłem długopis z dzwoneczkiem z takiej ozdóbki swiątecznej.Za***iscie wchodzą buchy tylko co jakis czas sie zatyka, bo caban jest ze srebra i trzeba na nowo dziurki robić.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół