Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam a wiec mam maly problem zbilem lufe od bonga takiego 45 cm lufka z cybuchem ma 20 cm bez 16 teraz pytanie widzialem na allegro i w 1 groshopie lufki 16 cm ale nie pisze czy z cybuchem czy bez jak sadzicie ?? dostane wogole samo szklo
Jeśli nie będzie cybucha to co za problem zrobić samemu? Mi jak się stłukła lufka kupiłem szklaną utwardzaną bez cybucha też bodajże na allegro i cybuch sam zrobiłem.Lepsza opcja bo dostosowujesz cybuch do swoich potrzeb
Ja akurat znalazłem pasujący metalowy coś jakby lejek na 1,5g jest wielkość.Ale możesz również spróbować zrobić z jakiejś ciękiej blachy i na dół dokupić sitka od fajek drewnianych itp. Sitka kosztuję ok, 1,5 zł za 3 sztuki o ile się nie mylę A łączyć nie musisz,wystarczy że jak będziesz go robił to dorobisz rurkę na końcu coś ala lejek jak pisałem wyżej i wtedy masz też łatwiej czyścić
Ja połączyłem długopis z dzwoneczkiem z takiej ozdóbki swiątecznej.Za***iscie wchodzą buchy tylko co jakis czas sie zatyka, bo caban jest ze srebra i trzeba na nowo dziurki robić.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.