akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Lufka

Wyszukiwarka Forumowa:
S

Scoin

Guest
Heh albo w tym sklepie są poje...ani albo ty wyglądasz na tak mało :D

U mnie na legalu wszedzie można kupic i miec psychiczny komfort lol :cheers:

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Bez kitu... To tak jakby ktoś Ci nie sprzedał zapałek, bo boi się, że będziesz palił papierosy...

SMIESZNY1

Well-known member
Weteran
Buchów
0
No w Wawie Lufy są wszędzie! U mnie W miasteczku po 30 gr.

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
haha to masz doła :p u nas nie interesuje nikogo do czego to :) tylko taki jeden koles w monopolu (młody jest) sie smieje i czasem czy wezmiemy jego albo cos :D

A

abc

Guest
mi zapalek naprawde nie chca sprzedac :/ ani moim kolegom :/ qrwa chodze do 1 gim, wygladam na 2 gim. i mi nic nie sprzedaja :/ w sklepie o zapalkach ze nie sprzedadza bo cos podpale :salut:

P

pxr

Guest
buahahahaha niezle ;] ciekawe na jakim zadupiu musisz mieszkac ;] pamietam jak kupilem pierwsze zapalki z kumplami jak bylem w 3 podstawowce, bylo gorace lato zaczelismy podpalac kupki ususzonej trawki ;) teraz przezucilismy sie na mocniejsza trawke :)

lee_knox

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Mnie się klijentka w sklepie spytała po co mi ta lufka to jej powiedziałem , że jarać sqna mi się chce i sobie dała spokój. :silent:

art610

Well-known member
Buchów
0
Pewnie ilością wyprysków na twarzy ten z 2 gim ma 10% więcej , kioskarki mają takie zajecie i liczą krosty. Kolega pewnie domalował kilka i wygląda na 2 gim ;];];]; ale tekst rozbrajający.....
chodze do 1 gim, wygladam na 2 gim

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
3
lufke szklana dostaniesz w kiosku, monopolowym groszowa sprawa ;) a jezeli chodzi o cwiare hehehe powinna wystarczyc na pare wieczorow chyba ze nie kupujesz na uncje ;p

crip1423

Well-known member
Buchów
0
To było dobre, ale tak poważnie jest jakiś zakaz sprzedawania fifek czy coś w tym stylu nieletnim ?

SLW

Well-known member
Buchów
10
Fifka to tylko kawałek szkła. Sprzedawca musi Ci ją sprzedać jeśli poprosisz.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół