Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Co moge napisac ze 23.05 wsadzilem kielki do ziemi na poczatku trzymalem z 2 tyg pod swietlowkami a pozniej hps 400W i dopiero wtedy zaczely naprawde rosnąc
no ladnie to wyglada i mozesz juz dawac na flow ale mam pytanie zwiazane z tym czy te roslinki nie maja za malo miejsca? to sa wszystkie zenskie czy bedzie jeszcze selekcja? bo wg mnie nie pomiescisz tych roslin :|
Pozdro!
nasiona feminizowane ale chodzi ci czy ja je nie pomieszcze na szerokosc czy wysokosc bo jak na wysokosc to fakt ze zrobilem blad 120cm ale jak by co to zrobie go wyszszego to nie ma problemu rośliny maja po 25 cm to nie tak malo
sorry za dział to niech moderator przeniesie no ale mowie za moge go podniesc nawet do 2metrow Wszysko sie da... chodzi mi poprostu o jak najlepszy efekt
bo caly widz polega na tym zeby sobie rosliny światła nie zabieraly a jak na razie spoko jest zreszta pod 400W hps ciezko zeby bylo gdzies niedoswietlone, a przyciąć je np polowe czy caly lisc ? troche mi szkoda ciać :queen:
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.