• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Mój outdoor grapefruit :)

Wyszukiwarka Forumowa:

MaxiLOLO10

Member
Buchów
0
To jest moje maleństwo (outdoor grapefruit) rośnie tak gdzieś od połowy kwietnie. Najpierw rósł w domu do wysokości 30 cm potem przesadziłem go na out oczywiście trening lst i fim. To jest pierwsza moja mała hodowla, tylko na własny użytek:)
Kiedy będzie gotowy?? i czy będzie gotowy?? bo jest początek sierpnia a teraz pokazały się małe bobeczki. Na nie których liściach są dziwne dziurki od czego??

buch123

Well-known member
Buchów
0
Dziurki to sprawa przędziorków. Dobry jest Karate a jeśli chcesz organiczny oprysk to poszukaj na forum (było coś o szarym mydle lub wywarze z fajek).

Z fartem

kfiat

Active member
Buchów
0
Przedziorki, wez bardzo zimna wode (najlepiej wrzuc kilka kostek lodu) i spryskaj kazdy lisc z osobna powinno zadzialac:p a czy sie wyrobi to czas i pogoda pokaze, lej Planton K i czekaj :) z 4-5tyg jeszcze musisz sie wstrzymac :p a Ja zaraz ide Swoje skosic i powiesic ;d
:harvest::spalony:

G

Gość

Guest
uuuuuu lipa panie... do października to minimum, a myślę że itak nie dojdzie

egzekutor

out team
Weteran
Buchów
1

maxi nie peniaj dojdzie do 15 pazdziernika i zobaczysz ze to bedzie za***iste palenie

wiem bo miałem w poprzednim sezonie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół