akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

mój pierszy indorek pomocy bede wdzieczny

Wyszukiwarka Forumowa:
Z

zipa

Guest
Awiec tak muj box ma takie wymiary 170cm wysokosci 50cm szerokosci i 65cm głebokosci mam hps 250w wentylatory dwa i tak oto jest moje pytanie ile moge do takiego boxa posadzic roslinek i jakie moge miec plony prosze pomuzcie :pr: :pr: :pr: :pr:

Dusiek

Well-known member
Buchów
1
a jaką masz temperature kiedy lampa i wentylacja działają? jeżeli temperatura nie będzie przekraczała 28 stopni to spokojnie możesz tam sadzić.myśle że miejsce starczy ci na 2 rośliny..ze wzgledu na wysokosc mozesz dlugo i optymalnie je trenowac zeby byly ogromnymi krzakami:) jednak na wegetatywna faze wzrostu lepiej zdalyby ci sie swietlówki...co do plonów to nie mam pojęcia :flower:

G

Green

Guest
jednak na wegetatywna faze wzrostu lepiej zdalyby ci sie swietlówki

nastepny teoretyk poco mu takie rzeczy piszesz skoro ma juz lampe 250W niepotzrebne mu juz zadne swietlowki na cholere kolejne koszty pozatym ile razy moge juz pisac to samo ze HPS JEST ROWNIE DOBRY NA VEG I NIE TRZEBA SPECJANIE INWESTOWAC W SWIETLOWKI BO NIBY SA LEPRZE ludzie pouprawiajcie najpierw sami a potem sie zacznijcie wypowidac na tego typu tematy.

ile moge do takiego boxa posadzic roslinek i jakie moge miec plony prosze pomuzcie

zaczol bym z 4 pestek ostatetcznie zosatwil dwie kobiety na wieicej nie masz tam miejsca co do plony nic Ci nie powiem bo to wylacznie zalezy ile wlozysz w to pracy taki otrzymasz rezultat
pozdr.

Dusiek

Well-known member
Buchów
1
peace, nie napisałem mu przecierz że hps się nie nadaje na veg tylko że świetlówki lepiej by mu się zdały na veg ze względu na widmo światła :p
zipa, sprawdź jaką masz tam temperature przed tym jak posadzisz bo jak sie okaże że masz tam piekarnik to kiełki w szoku :farao:

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
Zipa pomyśl zanim napiszesz mój przez u??!! mam nadzieje, że masz jeszcze 10 lat i dopiero zaczynasz przygodę z J.polskim. Pozdro! :salut:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół