• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Mój pierwszy box pomocy

Wyszukiwarka Forumowa:
M

muniek

Guest
witam mam szafke o wymiarach 85cm wysokości 55szrokości i 30 długości :D jak myślicie na jedną rośline starczy tylko niewiem jaką odmiane można wsadzić do takiego boxa i ile wentylatorów komputerowych jest potrzebne mam już 2 świetlówki 18w i będe miał w tym tygodniu hps-a 70w ile z takiego boxa można wyciągnąć gram ?

L

Lift

Guest
mozesz sobie tam hodowac 2 LowRyder'y z takich 2-och roslinek 15g wyciagniesz
PzDr... :queen:

M

muniek

Guest
a inną odmiane mugł bym tam chodować np ww ??

[ Dodano: 2006-08-16, 15:08 ]
Lift, masz pomugł :flower:

[ Dodano: 2006-08-16, 15:20 ]
mam pytanie czy mugł bym tam uprawaiać mazara ??

M

muniek

Guest
a moge w tym uprawiac jakąś odmiane tylko nie LowRyder'y tylko coś innego jest na forum ktoś kto miał by sprawdzone nasiona jakieś niskiej rośliny ?

kkelol

Well-known member
Weteran
Buchów
5
mozesz tam uprawiac duzo odmian(wszystkie idici przeznaczone na indor), wyzsze sativki tez bys zmiescil ale bys musial trenowac ostro, najlepiej kup sobie feminizowane nasionka z cannabis.fr.pl, snajdz jakas niewysoka odmiane, zawsze mozesz przelaczyc oswietlenie od razu na 12/12 ale twoj box wcale taki niski nie jest, moglbys tam wsadzic 2 roslinki, mialyby scisk ale z treningiem na pewno dlaoby rade, na twoim miejscu pokusiolbym sie o Scrog. pozdro

[ Dodano: 2006-08-16, 18:38 ]
ile gram z tego wyciagniesz to juz zalezy tylko od ciebie, mysle ze maxymalnie ok 35gr ze scrogiem i dwoma roslinkami w boxie. ale to jest bardzo optymistyczna wersja te 35gr ;)

L

Lift

Guest
Ja tez mam pytanie o Box'a i niechce (mi sie) :sunny: zakladac nowego tematu a mianowicie:
Jaki box lepszy ?? wys.80,szer.63,dl.58 CZY MOZE wys.120,szer.35,dl.54 ????????

B

blancik

Guest
Te farmeryzowane, są specjalnie sprowadzane z poludniowej Kanady, są doslownie wielkie, jedno nasionko jest wielkości mandarynki, trudno takie dostać u nas :queen: ale jak poszukasz to daj zaraz link tego seed banku :p
Pzdr!

M

muniek

Guest
a na canabiss są takie ,że z nich tylko żeńskie wyrastają ?? :D bo myślałem nad tym co by było jak bym miał 2 rośliny i 2 męskie <lol>

L

Lift

Guest
A odpowie ktos na mojego poprzedniego posta?? :sunny:

L

Lift

Guest
Raz napisał:
to zależy jaką metodą chcesz uprawiać
Chcialbym tam uprawiac WW 2 sztuki LST byly by na nasiona na towar starzy nie pozwola :thumleft:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół