nasiona marihuany

Mój Pierwszy Indoorek :D

Wyszukiwarka Forumowa:

zembfy

Well-known member
Buchów
1
Zamówiłem sobie nasionka BLUE WYSTIC z www.nasionka.pl i teraz czekam na nie,
w miedzy czasie zrobilem boxa o wymiarach 40x23x93 i chce go oswietlic 4 x swietlowki energooszcedne 20w Mysle iz to wystarczy P}owiedzcie co o tym myslicie ;d ile moge w takim boxie hodowac roslinek prosze o odpowiedz bo to dla mnie wazne,b bo drugiego boxa nie moge postawic (starzy ) do tego chce zrobic bimbrowie (co2) ;p i jeszce wrzucic 2 wentylatoorki mysle ze dam rade :D . JAk dostane naionka i posadze to bede dawal fotki :)

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
zembfy napisał:
Zamówiłem sobie nasionka BLUE WYSTIC z www.nasionka.pl i teraz czekam na nie,

jesli juz poslales kaske to wspolczuje... :!: :!: :!: nasionka.pl sprzedaje nie to co reklamuje dostaniesz nasiona f2 lub gorzej f3 czyli kolejne pokolenia

przeciez jest tyle gadania na forum gdzie zamawiac :roll: www.cannabis.fr.pl

zembfy

Well-known member
Buchów
1
dziewki ziomek za pomoc :D jeszce nie zaplacilem jutro ma przyjsc paczka to jej nie odbiopre i zamowie z tego co podales :)
ale nie odpowiedziales na pytanie czy taki box mozewe byc :D

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
box troszku malutki...na jedna rosline...swietlowki 4 to tak akurat...zrob orpawe z kartonu oblozonego folia alum i ustaw je poziomo...sprobuj znalezc 23w sa w cenie20w... miej ja na regulacji wysokosci...chyba ze doniczke bedizesz podwyzszał...

zastosował bym fim i lst moze scrog?...jesli nie czytałes o trenowaniacj to zapraszam do kompedium...

to masz farta :wink:

zembfy

Well-known member
Buchów
1
przejzalem www.cannabis.fr.pl i zobaczylem odmiane cinnamon female nasionka i zastanawiam sie nad nimi, wedlug Ciebie bedzie to dobra odmiana na poczatek ? :D

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
nie wiem, nie znam odmiany...polecam ci w 100% grapefruit fem...nie zatrudna w uprawie, maksymalny plon...ciekawy kawowo-owocowy zapach...nie roznosi sie po mieszkaniu jak jakis skun czy white widow a to dobrze robi dla kamuflarzu

www.overgrow.com potem wchodzisz na strainguide(patrz odnosnik u gory) i tam wybierasz seedbank nastepnie odmiane i masz opisy poszczegolnych odmian growerow wraz z fotkami...niestety cinamon o ile pamietam nie ma...jest pare growraportow grapefruita

Dusiek

Well-known member
Buchów
1
ja polecam northern lights również z femaleseeds. :) jak będziesz zamawiał nasiona to weź też tablety z co2 do rozpuszczania w wodzie dzięki czemu będziesz mógł dostarczać co2 do korzeni :alien:

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
oprócz Grapefruita mogę Ci polecić Northen Lights ,Blue Mystic i Cindirella'99 .
Wszystkie te odmiany cechuje słabuitki zapach.

zembfy

Well-known member
Buchów
1
zamowilem tego cinamona mysle ze bedzie spoko :D hehe PIERWSZY CINAMON hodowany na tym forum :D wyczytalem ze tegop planta mozna po tygodni rosniecia juz dac na 12/12 i sobie od tego momentu rosnie juz normalnie i ze pachnie cynamonem :F

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
zembfy napisał:
wyczytalem ze tegop planta mozna po tygodni rosniecia juz dac na 12/12

z kazda odmiana mozesz tak zrobic :wink:

no to powodzenia...jak juz masz porzadne nasiona to pokombinuj nad wiekszym boxem :wink: szafka jakas...nie musi byc wysoka 90cm starczy...ale tak zeby spokojnie zmiescic 2 krzaczki np 50x50 40x60

zembfy

Well-known member
Buchów
1
ehhe bo ten cinamon rosnie troszke dupny ok 1,
5 m dlatego po tygodniu chybam dam na 12/12 i seobie urosinie jeszcze od 50 - 70 cm bo to jest sativa :D

[ Dodano: 2006-01-23, 18:48 ]
zastosuje do uprawy FIM I LST mysle ze bedzie bobrze :D cynamonowe dziefczynki bedą u mnie w domu za 2 dni :D heheh :D

[ Dodano: 2006-01-23, 21:55 ]
zrobilem nowego booxa o wymiarach 42x 43x 93 teraz juz chyba wystarczy na 4 cinnamony :D heheh :D dziefczynki beda rosnac :D
jeszce musze zrobic pulke z 6 swietlowkami :D i moge sadzic aaaa, i jeszce wentyl;atorek

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół