akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Mój sen Zielona chmurka

Wyszukiwarka Forumowa:
H

haszyszekk

Guest
dubelson napisał:
wyleciałem z mojego pokoju przez balkon
Hehe... dobrze ze nie wyskoczyłes na prawde ;) Zasiliłbys statystyki Bodka :pr:
Takie wieczorne jaranie przed snem to fajna rzecz... pzdr

thcwemnie

Well-known member
Buchów
0
hehe to z bodkiem ci sie udało hahaha ... ja ple ze 3 lata i jeszcze nie miałem zadnych halucynacji ani nic w tym stylu .. sam nie wiem czy wierzyc w to

H

haszyszekk

Guest
Jak jest zioło chemiczne albo sie po prostu taka faza trafi to moze coś takiego sie pojawic... ja sam miałem kilka razy halufaze po eko MJ...
W tym zwariowanym świecie nie ma rzeczy niemożliwych ;) pzdr

thcwemnie

Well-known member
Buchów
0
ciekawi mnie co za hemie dodaja do takiego zioła i czy mozna rownie dobry staf wychodować samemu bez zadnej hemi .. hmm?

H

haszyszekk

Guest
Nie specjalizuje sie w chemii i nie rozprowadzam takiego stuffu.
Samemu można oczywiście wychodować palenie, które jest dużo lepsze od tego chemicznego. np. biale odmiany albo czysta WW z oryginalnych nasion jest porównywalna a nawet mocniejsza, chociaz cieżko zrobić tu wiarygodne porównanie.
Nie ma zasad wg. których dodaje sie chemie go zioła. Faza jst troche inna niz po eko towarze. pzdr

mooss

Well-known member
Buchów
0
Dubelson, takie OOBE to jest za***ista rzecz :D

D

dubelson

Guest
to była moja fazka życia mam nadzieje że się powtórzy dobrego jarania pozdro all :queen: :queen:

D

Defee

Guest
do THCWEMNIE:
To chyba się nie starasz z tym paleniem.
Haluny oczywiscie niedoslowne, bo z Prawdziwymi takimi się nie spotkałem i nikt ze znajomych co palą też nigdy nie miał. Ale Są i wiele razy miałem jakby "małe haluny?" przewidzenia... typu:
Idziesz w nocy nastukany jakąś leśna drogą, nagle łapiesz shize , bo widzisz geparda (krzak), omijasz go łukiem i uciekasz stąd jak najszybciej.
Lub szedłem sobie lasem w zimie z ekipą na wyprawę i nie wiem jakim sposobem była świerzo wykopana dzióra w ziemi, z kilku metrów wyglądało to jak rodem z "blair witch projekt" ... shiza nie mała (do tego wizje, w ch*j przemyśleń naraz itp.... co sie stanie itp, chciałem powstrzymac wszystkich)
Więc to są tak jakby haluny, shizy to zupełnie co innego.
A ludzie często przesadzają (ci co mało palą, lub nie umieją palic, ) i bajerkę puszcząją typu: widziałem dzika, goniłem go po lesie, uciekł mi po 30 minutach gonienia... to jest nierealne.

Pisałes po prostu, że nigdy nie miałeś halunów...

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Można wkręcić sobie napór moczu na pęcherz, to można i coś na wzór halucynacji.

D

Defee

Guest
Wkręcanie sobie czegoś co widzisz, lęk przed czymś co ci to przypomina. Dokładnie.
Uważam, że właśnie to mają ludzie na myśli kiedy opowiadają historie typu "goniłem dzika"
I to są te "haluny" - inaczej dojdę do wniosku, że jeszcze nawet nie jestem dobrze zielony ... lub cały towar jaki paliłem, to był tylko majeranek :/

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Słabi psychicznie mają mocno negatywne fazy po konopii.

thcwemnie

Well-known member
Buchów
0
Witam hmm to raczej nazwalbym to jakimis urojeniami niz halunami ... co do palnoka Defee to wczoraj ujarałem sie rzeźniczo hehe i niemiałem zadnej zmianki :p .. co do słabych psychicznie No Coment : D 1 raz sie spotkałem z taka opinią ... moim zdaniem zła faza zalezy od tego czy i w jakim stopniu mozesz opanowac zbufe ja mam z tym problemy po wiekszej ilosci wiader hehe

H

haszyszekk

Guest
Każdy inaczej reaguje na ziolko ;) Mi sie czasem zdarza coś takiego jak mowil Defee, ale tez (chyba tak naprawde tylko raz) haloony jak po gribolach (nie znosze chemicznego zielska - dlatego tylko raz).
Po eko jeszcze nie miałem takich real kartoonow ;) ale jak ktoś jest wycieńczony fizycznie i umysłowo to i to sie moze przytrafić...
Jak ktoś halucynogenów nie wpier** to na bank będzie miał haloony po MJ :pr: pzdr

thcwemnie

Well-known member
Buchów
0
wpadłem na pomysł zeby swoje planty podsypywac psychotropami hehehe moze jakis mały eksperyment sie szykuje;p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół