• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

mój skromny growboxik

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witka!
Jak ocenicie mojego skromnego growboxika? Brakuje mi tylko 2 wentylatorów w widocznych miejscach, ale zrobię to na dniach. :smokee:

Ofy

Well-known member
Buchów
0
Wygląda spoko, jakieś duże te dziury na wentyle :p Obij czymś ściany i będzie git ;]

G

Gość

Guest
wentyle przyjdą 140mm, dlatego takie duże, sciany jeszcze ladnie papierem bialym wyloze, mysle ze powinno byc ok wtedy

jaqub13

Well-known member
Buchów
0
nie musi niczy obijać ponieważ jego ściany sa białe i będą dawały rade jak nie ma budżetu albo chęci ;) jest spoko boxik

G

Gość

Guest
- wymiary 50x40x60
- lampa CFL 200W
- 2x wentylator 140mm, wciągający + wyciągający
- 2 doniczki, 50cm długości

D

delete

Guest
Jak już wyciąłeś otwory to niech zostaną. Wlot co najmniej na wysokości donicy jak dasz niżej będą zaburzenia w przepływie; powietrze będzie Ci uderzać w donicę. Wylot maxymalnie do góry.
BTW. Ładny i schludny growboxik ;)

AltecLansing

Well-known member
Buchów
1
wywal tą ściankę działową, szkoda powierzchni ;]
pozdr

G

Gość

Guest
właśnie ją potrzebuje, wtedy lumenów jest idealna ilość, na optymalne;d

G

Gość

Guest
właśnie tak zrobiłem, wentylatory zamontowane, uprawa ruszyła w czwartek wieczorem, doniczki chyba wystarczające?

---------- Aktualizacja posta 09-09-2012 20:54 ---------- Czas poprzedniego posta 08-09-2012 09:49 ----------

Macie jakis pomysl, co zrobic zeby polepszyc obieg powietrza, poniewaz doniczki mam podwyzszone do lampy, odleglosc miedzy nimi i lampa wynosi z 15cm, co przyslania lekko wentylatory

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół