• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Mężczyzna uprawiał marihuanę...w szafie (zobacz wideo)

Wyszukiwarka Forumowa:

Newsiak RSS

Well-known member
Buchów
0
Dwudziestopięciolatka, który uprawiał marihuanę w swojej..szafie zatrzymali w czwartek 9 sierpnia...

More...

piter666

Well-known member
Buchów
0
z tych jego 'krzakow'' to z 5000 porcji dilerskich. 8 lat jak nic sie nalezy bez gadania!

king61

Alko-Blanto-Sexo-holik
Weteran
Buchów
12
wow- trzy lata za szafe i badyla:bounce:

G

Gość

Guest
hahahahah za takie coś wpaśc policja powinna go wyśmiać :lol3::lol3::lol3: nie no żenada <shiza> pewnie miał język niewypażony

G

Gość

Guest
to wszystko ch*j, popatrzcie na komentarze pod artykułem. "gdyby miał prace to nie musiałby tego robić". ręce opadają... mieszkam w kraju gdzie można mieć jednego krzaka dla siebie, ale jak masz ich więcej tak z 3-5 szt. i policja ciebie złapie, to uwaga... konfiskuje krzaki, sprzęt i spisuje notatkę :) u nas przy odrobinie pecha, możesz odsiedzieć te 3 lata. teraz pytanie drodzy forumowicze, przynajmniej Ci którzy mieszkają w naszej pięknej ojczyźnie. jak długo jeszcze pozwolimy grać z sobą w chu*a, i nie mówię tutaj tylko o ganji, bo w Polsce kur***two prześladuje prawie każdy aspekt życia.

T

Tusonik

Guest
Szkoda, że zdjęcia nie da się powiększyć, bo tak za***isty plant, że hu*a tam widać :sunny:

Pewnie go sprzedali koleżki z tej siłki.

leniwiec

Nick Kompostow
Weteran
Buchów
7
Mężczyzna uprawiał marihuanę...w szafie

ten wielokropek jest świetny - jakby uprawiał te konopie w dupie.

"Mężczyzna uprawiał marihuanę...w dupie."

G

Gość

Guest
Czy to na pewno konopia indyjska jest ? :zombi: sorry , powinienem napisać marihuana bo konopia to żywa roślina , a tamto coś w większości ususzone żywcem jest :crazy:

Normalnie nie komentuję newsów lecz jak zobaczyłem przybliżenie tego zdjęcia to aż mnie zatkało.
Gościu może dostać aż 3 lata więzienia za takie... coś , żal mi się robi tego kraju...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół