sory stary ale choć byś miał sokole oko nie będziesz wstanie tego stwierdzićJuż nie pie****cie, że całkiem nie widać. Widać ale nie dobrze, masz suczkę, kiedy wysadziłeś ? Dziwi mnie jedno, dopiero określiła płeć więc kiedy zacznie kwitnąć
sory stary ale choć byś miał sokole oko nie będziesz wstanie tego stwierdzić![]()
oj nie stary wzrok mam za***isty, a tu jak nie wiedzialem tak nie widze zadnych oznak pulci... chyba ze jesteś jasnowidzem to może wyjaśniać twoje przypuszczenia... przy takiej ostrości nie ma szans żeby dostrzec preflowery...Ogranicz palenie w takim razie jak nic nie widzisz. Coś na oczy Ci chyba siadło
wydaje mi sie ze to bardziej brak doświadczenia ze strony młodego niż kwestia wzrokuTobie zdecydowanie bardziej, jak sugerujesz się tymi zbrązowiałymi włoskami że to oznaka płci, to już wiem że w zimie zapie****asz w jezuskachr:
Lepsze foto, bo ni chu*a nie widać nic.
Tobie zdecydowanie bardziej, jak sugerujesz się tymi zbrązowiałymi włoskami że to oznaka płci, to już wiem że w zimie zapie****asz w jezuskachOgranicz palenie w takim razie jak nic nie widzisz. Coś na oczy Ci chyba siadło
Tobie zdecydowanie bardziej, jak sugerujesz się tymi zbrązowiałymi włoskami że to oznaka płci, to już wiem że w zimie zapie****asz w jezuskachr:
Tobie zdecydowanie bardziej, jak sugerujesz się tymi zbrązowiałymi włoskami że to oznaka płci, to już wiem że w zimie zapie****asz w jezuskachr:
Ja tam widzę w 1oo% kobitke. I daje rękę uciąć, że jak wrzuci koleś nowe foty to wyjdzie, żeńska
Ryzykant... Mi się wydaje, że na drugim zdjęciu jakieś jajca widać. Ale czy faktycznie? Przy tak słabych fotach praktycznie nie da się ocenić.Ja tam widzę w 1oo% kobitke. I daje rękę uciąć, że jak wrzuci koleś nowe foty to wyjdzie, żeńska
Ja bym jednakowoż poczekał... szczególnie po wrzuceniu nowych fotek poniżej.O moją ręke się nie bój. bardziej martw się o swoje oczka :lol3: