• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Męska czy źeńska

Wyszukiwarka Forumowa:

Kimunti

Active member
Buchów
0
Witam,czy to jest meska czy zenska? Bo sie nie znam za bardzo ;/

1.

2.

G

Gość

Guest
Już nie pie****cie, że całkiem nie widać. Widać ale nie dobrze, masz suczkę, kiedy wysadziłeś ? Dziwi mnie jedno, dopiero określiła płeć więc kiedy zacznie kwitnąć

freq_

Well-known member
Buchów
1
Już nie pie****cie, że całkiem nie widać. Widać ale nie dobrze, masz suczkę, kiedy wysadziłeś ? Dziwi mnie jedno, dopiero określiła płeć więc kiedy zacznie kwitnąć
sory stary ale choć byś miał sokole oko nie będziesz wstanie tego stwierdzić ;)

freq_

Well-known member
Buchów
1
Ogranicz palenie w takim razie jak nic nie widzisz. Coś na oczy Ci chyba siadło
oj nie stary wzrok mam za***isty, a tu jak nie wiedzialem tak nie widze zadnych oznak pulci... chyba ze jesteś jasnowidzem to może wyjaśniać twoje przypuszczenia... przy takiej ostrości nie ma szans żeby dostrzec preflowery...
Tobie zdecydowanie bardziej, jak sugerujesz się tymi zbrązowiałymi włoskami że to oznaka płci, to już wiem że w zimie zapie****asz w jezuskach :pr:

Lepsze foto, bo ni chu*a nie widać nic.
wydaje mi sie ze to bardziej brak doświadczenia ze strony młodego niż kwestia wzroku;)
pozdr!!!

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
Ogranicz palenie w takim razie jak nic nie widzisz. Coś na oczy Ci chyba siadło
Tobie zdecydowanie bardziej, jak sugerujesz się tymi zbrązowiałymi włoskami że to oznaka płci, to już wiem że w zimie zapie****asz w jezuskach :pr:

G

Gość

Guest

Ja tam widzę w 1oo% kobitke. I daje rękę uciąć, że jak wrzuci koleś nowe foty to wyjdzie, żeńska

LoneRanger

Well-known member
Buchów
0
racja, racja, narazie nie widać,

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Ja tam widzę w 1oo% kobitke. I daje rękę uciąć, że jak wrzuci koleś nowe foty to wyjdzie, żeńska
Ryzykant... Mi się wydaje, że na drugim zdjęciu jakieś jajca widać. Ale czy faktycznie? Przy tak słabych fotach praktycznie nie da się ocenić.

O moją ręke się nie bój. bardziej martw się o swoje oczka :lol3:
Ja bym jednakowoż poczekał... szczególnie po wrzuceniu nowych fotek poniżej.
To mnie jakoś "niepokoi":

Poczekajmy jeszcze 3-4 dni, powinno być już dobrze widać.

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół