akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

męska czy żeńska ? ocena pierwej uprawy ogółem

Wyszukiwarka Forumowa:

rolnikamator

Active member
Buchów
0
Siemanko wszystkim:) Po prawie 3 tygodniach ch*j...ej pogody, poszedłem na spota popatrzeć co z moją piękną zaskoczyło mnie, bo chyba pokazała płeć. Roślinka ma prawie 130 cm. Jest to moja pierwsza uprawa. Pragnę dodać, że roślinka w 3 tygodniu zwiędła, ale ja się nie poddałem zastosowałem demo i wszystko wróciło do normy. Powiedzcie mi, czy opłacił się ten zachód z tym i czy będzie co z tego ścinać ?:)

Oceńcie, powiedzcie czy męska czy żeńska na wasze oko. Pozdro

3~0.jpg

2~0.jpg

1~0.jpg

A na koniec w całej okazałości :) będzie co zbierać ?

cala.jpg

xub166

New member
Buchów
0
a po czym to rozpoznales ?... nie wprowadzaj ludzi w blad

do autora, jeszcze nie widac plci musisz poczekac jeszcze

a na samym szczycie w 1 zdj nie widać białego włoska,
jeżeli się mylę to przepraszam

thc_maniac

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nie, to nie jest wlosek bo one nie sa tak grube, poprostu swiatlo tak pata na rosline i tak to wyglada

rolnikamator

Active member
Buchów
0
Rozumiem, a powiecie jeszcze, czy będzie co zebrać z tej roślinki jeżeli wszystko pójdzie dobrze i pięknie zakwitnie? :) Dodawać już do wody planton k ? i na wasze oko, ile jej trzeba dni, żeby zaczęła kwitnąć :)

thc_maniac

Well-known member
Weteran
Buchów
0
co to za odmiata ....? reg? fem? auto to raczej nie :D

i ile ona ma dokladnie ?

rolnikamator

Active member
Buchów
0
jest z pestek z pakietu :) no naame :p

20 kwietnia, wyszła z ziemi, czyli wychodziło by na to, że ma 13 tygodni? jeżeli dobrze to sobie wyliczyłem :D

unnamed

Well-known member
Buchów
0
Rozumiem, a powiecie jeszcze, czy będzie co zebrać z tej roślinki jeżeli wszystko pójdzie dobrze i pięknie zakwitnie? :) Dodawać już do wody planton k ? i na wasze oko, ile jej trzeba dni, żeby zaczęła kwitnąć :)
plony to :geny / błędy jakie popełniłeś w uprawie ( sprawdź na google ile można wyciągnąć z ODMIANY nn, podziel przez ilość błędów ( jest też podział na błędy grube tzn ... zła ziemia, mało światła .... oraz średnie tj... przelanie, szkodniki ...itd i małe ... tzn nie wpływające na znaczny rozwój rośliny), nie lej jeszcze plantonu, lej biohumus, hmmmm na moje oko wszystko zalezy od genów i nasłonecznienia ( zaciemnienia ) , jeśli wiesz co to za odmiana to poszukaj w seedbankach kiedy powinna zacząć kwitnąć , wtedy od ilości dni podanej w seedbanku odejmij czas życia roślinki ,reszta która ci zostanie to odpowiedz na twoje ostatnie pytanie :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół