nasiona marihuany

Męska czy żeńska

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Czasami mnie rozpie****acie ludzie. ja rozumiem, że ktoś na początku nie może odróżnić gdy roślina pokaże płeć. Ale nie ku**a jak już kwitnie i to dobre 2 tyg. :pl:

hiden

Member
Buchów
0
może ktoś jeszcze się wypowiedzcie czy aby na pewno ? Bo wiesz jestem pczątkujący to się pytam chyba normalne co ?

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
może ktoś jeszcze się wypowiedzcie czy aby na pewno ? Bo wiesz jestem pczątkujący to się pytam chyba normalne co ?

bo chust ci jeszcze kolejne odpowiedzi ? :pl:
dostałeś info że dziewucha, kolega Mlody21 jeszcze cie z***ał (i jak widzę słusznie), i potwierdził że masz DZIEWCZYNĘ to czekasz aż 30 kolejnych osób napisze ci to samo?

D Z I E W C Z Y N A !!!

biedroneczka

Well-known member
Buchów
2
proszę cię nie kpij z nas. samica jak się patrzy. przestań się dopytywać bo nawet ślepy by ci to powiedział jakby pomacał rośliny.

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
Jakoś mi się nie zdaje żeby było to twoje drzewo.
Gdyby było twoje wątpię abyś zadawał takie głupie pytania o płeć, szczególnie że widać że kwitnie już od 2tygodni lekką ręką.

hiden

Member
Buchów
0
Moje moje. Nie wiem na jakiej podstawie wnioskujesz, że nie ale ok...

Drugię pytanie do was moi drodzy. Czy na tym poziomie rozwoju można przycinac czy już nie ?

kaku007

Member
Buchów
0
Witam mam taki sam krzaczek xd i chcial bym sie spyta ile jeszcze do scinki ;d i czy sie wgl oplaca bo tak patrze na te topki i moze z 2g bedzie to bardzo malo. i czy te topy napuchna bardziej??

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół