• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Męski osobnik !!!?

Wyszukiwarka Forumowa:

Justi

Well-known member
Buchów
0
Witam!
Męskie osobniki zapylają żeńskie podczas gdy, otwierają im się te pączki i wylatuje taka mała chmurka pyłku? To jest to?
Zauważyłem, że mam męskiego ale nie miałem jak go usunąć a parę dni temu byłem zobaczyć i patrzę a tu otwarty jeden pączek :pl::pl::pl:. Czy możliwe jest, że zapyliło mi kobitę? Zaraz jak to zobaczyłem to uciąłem go i schowałem go kilkanaście metrów dalej. Szczerze mówiąc to tam wszystkie te pączki są schowane. No może tam mi się kilka otworzyło i puściło taki mały pyłek. Czy mogło to zapylić? Jak zapyliło, to na pewno tylko troszeczkę, więc w tedy co mam troszkę nasionek i topy normalne czy jak to jest. Buchy polecą

M

Mr. Edek

Guest
Jest możliwe, że pyłek z męskiego "jajka", za pomocą wiatru sam przeniósł się na kwiatostan żeński, gdzie doszło do zapylenia, z tego zapylonego szczytu, zamiast otrzymać topy, otrzymasz powiedzmy męsko-żeński kwiatostan, tylko że zamiast pyłku, będą nasionka w nich, a resztę szczytów otrzymasz w postaci topów.:zjarany:

Justi

Well-known member
Buchów
0
Dziwi mnie to, że tak szybko od pokazania płci nie które pączki już dojrzałe były :< ale to na prawdę pojedyncze. Liczę na to, iż nie zapyliły mi nic.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół