akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Mała roślinka po 2 tygodniach

Wyszukiwarka Forumowa:

Sick

Member
Buchów
0
Witam wszystkich! Po 2 tygodniach roślinka wygląda na moje oko słabo. Jest to moje pierwsze podejście nie wiem co jest nie tak. Prosiłbym o pomoc.

Oświetlenie LED 2x20W, temperatura 27-29 stopni, wilgotność nieznana ale w środku mokra szmata.
Jest sens dalej to uprawiać czy wyrzucić ta rośline? Co może być nie tak?
pozdrawiam

Zdjęcie wrzuciłem na serwer ale chyba słabo to działa nie wiem czy się wyświetli

displayimage.php

TatraMoc

500+ madafaka
Buchów
1
Ja zdjecia nie widze. Ale jak juz sie wyswietli bedzie mozna cos powiedziec.
W czasie jak starasz sie to ogarnac zawsze mozesz napisac cos wiecej.

Tak tylko zapytam slabo na twoje pierwszorazowe oko wyglada czy slabo w porownaniu do tych roslin ktore maja po 2 tyg i widziales je w fotorelacjach na forum?

Sick

Member
Buchów
0
Dokładnie, porównałem fotki i wygląda na to że moja to jakiś karzeł, dodatkowo liście ida w dół przynajmniej te dolne.
Wrzucam foto jeszcze raz:

roslinka.jpg

U

Usunięty 70000

Guest
nie karzel tylko przelales ja kolego :p
jesli to automat to wy*** i sadz od nowa, a jak sezon to nie podewaj jakis czas.. daj przeschnac jej
masz otwory w donicy? jak czesto i po ile podlewales?

Sick

Member
Buchów
0
Własnie nie wiem czy to automat czy nie, no było dość mokro to fakt, wyschło dość dobrze, a wczoraj znow podlałem, a jeśli to automat to już po roślince? 2 tygodnie świecenia troche mi szkoda

Sick

Member
Buchów
0
Otwory teraz są ale zrobiłem je po pewnym czasie. Podlewałem na "oko" żeby było mokro nie dawałem przeschnąć. Jeśli to automat to zacznie rosnąć czy jest do wyrzucenia? Szkoda mi troche prądu, 2 tygodnie sie świeciło. Dziury w donicy musza być? Kupiłem 5l ceramiczną donicę widać ją na zdjęciu, i nie ma dziur. Jak często podlewać i jaką ilością wody taką roślinę która wychodzi z ziemi? pozdrawiam

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół