• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Mały boX Porady...

Wyszukiwarka Forumowa:

Kazdo

Member
Buchów
0
Witam , buduję nie dużego boxa i tu pytanie ile upchnę i czego najlepiej do boxa 35 x 35 x 70 cm wiem ze nie wejdzie więcej niz 2 ale czy lepiej 2 mniejsze czy jedną większa roślinkę powierzchnia to 0,125 m2 wiec potrzebuje około 6000 lm wiec oświetlenie będzie pewno z świetlówek po 1200-1400 lm 5 -6 świetlówek
jakiś cichy komputerowy wentylator

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
jak dopiero zaczynasz ( tak mi się:smokee: zdaje) to lepiej dać dwie mniejsze roślinki - krótszy veg całość krócej i będziesz miał większe szanse że jak coś popsujesz to np tylko przy jednej z roślin - więcej się nauczysz.

MalySzkrab3k

Well-known member
Buchów
0
af na poczatek to glupota dawac, jak cos raz spie****isz to nie naprawisz a na photorapidzie dasz dluzszy weg i sie jakos pokmini O_x

viledaszek

Well-known member
Buchów
0
dlaczego zakladac ze mialby cos spie****ic od razu? poza tym jak spie****i to mu druga zostanie a dwie zwykle ciezko bedzie wsadzic chyba ze 12/12 od razu co i tak mu da gorszy plon od dobrego AF... a ciezko spie****ic tak zeby nic z tego nie bylo a jak juz tak spie****i to i zwykla bez af za***ie... poza tym jak poczatkujacy to niech probuje bez vega na razie...

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nie wiem dlaczego tak duzo osob demonizuje af. 'raz cos z***iesz i po roslinie' - to nie jest prawda. ja bym raczej powiedzial: mimo, ze z***iesz to cokolwiek wyciagniesz. na poczatek af sa dpbre ze wzgledu na mniejsza skomplikowanie uprawy - przynajmniej nie trzeba sie przejmowac swiatlem -20/4 i jedziesz. bez zastanawiania.

oczywiscie zeby wydobyc sile drzemiaca w af trzeba sie nagimnastykowac, ale gra watta zachodu - jezeli zalezy ci na czasie.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół