• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Mały problem

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

lukasz19964

Member
Buchów
0
witam pod koniec maja zasadziłem 2 krzaki blackberry feminizowane ładnie wyrosły i rosną na dworze po prostu wsadzone nie przycinane i teraz przychodzi czas zebrania plonu a ani jednego kwiatu nie widać krzaki mają ponad 2m czy kwiaty jeszcze sie pokażą ?

Buchów
0
no to pozno kwitnaca odmiana jakas w takim razie ... mam na oucie dwa krzaki ktore nawet jednego kwiatka nie wypusicily gdzie purple maroci sa juz na zaawansowanym flo ... a to black berry to nie powinien byc automat ze po 2.5 mies chcesz zbierac plon ?

lukasz19964

Member
Buchów
0
no właśnie ja sie nie znam kupiłem wsadziłem i rośnie krzaki są piękne. I dlatego pytam sie was bo może trzeba coś zrobić albo czymś podlać;/

Sativ0071

Well-known member
Buchów
1
trzeba poczytać forum, poczytać o tej odmianie i czekać :)

Sativ0071

Well-known member
Buchów
1
jest opcja szukaj w górnej lewej ćwiartce ekranu:)

lukasz19964

Member
Buchów
0
znalazłem i widzę ze lipa może być jaką odmianę zasadzić na drugi rok zeby na dworze sama w miarę szybko wyrosła i duży plon dala ?

S

sub

Guest
witam pod koniec maja zasadziłem 2 krzaki blackberry feminizowane ładnie wyrosły i rosną na dworze po prostu wsadzone nie przycinane i teraz przychodzi czas zebrania plonu a ani jednego kwiatu nie widać krzaki mają ponad 2m czy kwiaty jeszcze sie pokażą ?

Nie te dział ;(

3.gif

lukasz19964 napisał:
jaka najlepsza ?

TU JEST WŁAŚCIWY DZIAŁ DO ZADAWANIA TAKICH PYTAŃ

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół