• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Maczanie tematu w żelatynie

Wyszukiwarka Forumowa:

second

Well-known member
Buchów
0
Closed topic :)

Ostatnia edycja:

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
zrób tak ku**a i spróbuj to spalić, a potem za*** barana w ścianę i krzycz!! - ku**a jaki ze mnie idiota, czemu ja żyję na tym świecie?!

juzek farmer

Well-known member
Buchów
0
Wez pie****nij sie w leb klapa od kibla.!
ku**a jestes cwelem zalezy ci tylko na pieniadzach,a nie na tym aby twoi ziomkowie palili czyste ziolko...
Jestes taki sam jak kazdy osiedlowy dil.
Zeby zarobic nawet nasral bys na to palenie.

Fidel Gastro

Stary wyjadacz cukierasków...
Weteran
Buchów
4
Zapamietaj:Za wszystko w zyciu trzeba placic...Dzis ty ***iesz,jutro ktos wy***ie ciebie <sex> zycze ci szczerze zebys na mnie nie trafil :lol3:

marcysia

Well-known member
Buchów
0
nabij se gowno w lufe najepiej kozie wyglada ja gruda haszu... Smacznego !

thc_maniac

Well-known member
Weteran
Buchów
0
pomieszaj jeszcze z budyniem... powiedz mi czyjim jestes synem, i czy swojej matce, tez bys podal trucizne tak przy cherbatce?.... mieszasz jazz pomieszalo ci sie w glowie z wyrachowania powienienes dbac o nasze zdrowie

a tutaj nutka do tego tematu

second

Well-known member
Buchów
0
hahaha :) wiedziałem że mnie zlinczuje xD ale mi poprawiliście humor jak to czytałem to z krzesła pospadałem :D

A co do tej żelatyny to ja wiem, że nikt na forum nie popiera takich praktyk, żeby syfa sprzedawać :D ale wiadomo, że ziomkom nie wciska sie syfu, tylko daje bez żadnej przycinki i to po kosztach xD ale ja tu mówie o frajerach których trzeba doić jak sie dają :)

Kujwa tyle negatywów :D hahahahahaha

Chyba jednak zrezygnuje z mojego zacnego Planu kryptonim "ŻELATYNA"<rotfl>

D

delete

Guest
w życiu bym tak ziomków nie wy***ał!
i w życiu nie zbezcześcił bym tak palenia! Tym bardziej własnego!
dziwie sie tylko że bana jeszcze nie dostałeś! Za samą wypowiedź bym cie stąd wypierdzielił! Żal mi cie człowieku bez wartości moralnych! Dla takich jak ty zioło powinno być zakazane! Obyś sie udusił ziołem od dila maczanym w końskim łajnie!

D

delete

Guest
hahaha :) wiedziałem że mnie zlinczuje xD ale mi poprawiliście humor jak to czytałem to z krzesła pospadałem :D

A co do tej żelatyny to ja wiem, że nikt na forum nie popiera takich praktyk, żeby syfa sprzedawać :D ale wiadomo, że ziomkom nie wciska sie syfu, tylko daje bez żadnej przycinki i to po kosztach xD ale ja tu mówie o frajerach których trzeba doić jak sie dają :)

Kujwa tyle negatywów :D hahahahahaha

Chyba jednak zrezygnuje z mojego zacnego Planu kryptonim "ŻELATYNA"<rotfl>
Nikt cię nie poprze bo jest to przeciwne temu forum.Dlaczego sadzimy ? Po prostu chcemy się odciąć od takowych syfów.. Myślę że te 4 negatywy to tylko początek..Zapytać zawsze można jak to mówią :zombi:

Placebo

Well-known member
Buchów
0
to namocz tym material i jaraj, a nuż będzie to za***iaszczy curring ;d nie wiadomo.. a może się nawet palić nie będzie. Po co się pytasz o takie rzeczy.. zaryzykuj, a i dowiedz się czy palona zylatyna nie jest rakotworcza oO albo co Nie żebym Cie namawiał do pykania lipnym towarem, namawiam Cię do próbowania różnych rzeczy może będzie to odkrywcze oby nie w tej dziedzinie dla jakiej to robisz xd

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół