nasiona marihuany

magiczne grzybki

Wyszukiwarka Forumowa:
K

kkk36

Guest
Mam pytanie na temat grzybków chalucynków. jakie są skutki uboczne jedzenia ich na dłórzszą mete , czy to szkodzi zdrowiu???

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
jestem zdania ze grzybki...<mowie o naszych polskich, łysieczce lancentowatej> mozna jesc raz lub dwa razy w roku...

w moim przpadku jak i moich paru znajomych było tak ze tylko pierwsza faza w sezonie była ok, z reszta ja juz sie o tym rozpisywałem w temacie o gribalach...chodzi o to ze organizm inaczej odbiera druga faze po grzybkach po zaluzmy tygodniu od zjedzenia pierweszy raz...faza nie ejst taka jaka powinna byc....tylko wiecej schiz i swiat zamiast bardziej kolorowy staje sie szary i podly...

a pozatym grzyby owszem ryja beret podobnie jak kwas...ale czeste zazywanie grzybow to juz jest cpanie...traci sie mistycyzm....czlowiek nie delektuje sie tym co gribki maja do zaoferowania w swojej mocy....

mam znajomego ktory zjadł ponad 150 psyloscybkow sam w domku w gorach i wszyscy twierdza ze od tamtego czasu jest innym człowiekiem...ale to tylko taka dygresja

pzodr

K

Kacperek1224

Guest
Jak wyhodować grzybki????? Piszcie!!!!! Bom ciekaw :pig:

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
trzeba miec zarodniki...jest link chyba w temaci o salvi divinorum...nie chce mi sie szukac :p ...

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Mozna bylo kupic na narko.pl czy narkus.pl zarodniki 80 zł mexicana cubensis

sd

Well-known member
Buchów
20
zarodniki niewiem czy jeszcze to dziala są na http://www.fsre.nl za 1 euro wysylasz im 1 euro z kopertą zwrotną zaadresowana do siebie i ci przysylaja zarodnik ja mialem psilocibe cubensis equador mialem chyba z 15 grzybków dosc sporych niewiem czemu tak malo ich wyroslo pewnie zamalo wody dalem do substratu equadorów wystarczy zjesc 4-5 i faza jest dobra ;] apropo fsre wysyla tylko raz jeden odcisk na jjeden adres chyba że im odeslesz 3 odciski ze swojejj hodowli to możesz se następne zamawiac po 1 euro itp maja tam sporo odmian

jak zappakoowac 1 euro w koperte do fsre (1 euro najlepiej dac w jakis kawalek kartoniku zeby niedalo sie wyczuc ze to moneta ;] znając polska poczte)
84.jpg

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
czy to nie dziwne ze za 1 zarodnik chcą tylko 1 euro ?? ... ile z takiego odciska mozna miec grzybow? czy mozna im przeslac 10 euto i przysla 10 zarodników ? i czy tak jak polska lysiczka lancetowata wystarczy zjesc 30 czy mniej czyw iecej? SCUN plz powiedz o co z nimi chodzi wytlumacz bo to wazne dla niebo hyba zamoowie

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
ehh tutaj widze jakas strzykawke z zarodnikami, moj sasiad ktory chodowal grzybki to jak je juz hodowal to robil odcisk biorac doroslego grzyba (takiego juz w chu** doroslego) i czysta kartke A4 i naciskal nim gora kapelusza na kartke w ten sposob sie przenosily te zarodniki czy cos takiego nie wiem jak to sie robi bo nie interesuja mnie grzyby... ale moge kumpla popytac jakby co :)

aha te grzybki napewno nie sa zdrowe bo to wkoncu sa trujace grzyby podobnie jak ten sasrany bielun :p

sd

Well-known member
Buchów
20
kaczor te 1 euro jest na list powrotny do ciebie a odcisk z zarodnikami bedziesz mial zadarmo jjak wyslesz 10 euro tez dostaniesz jeden odcisk bo to jest cos jak openseed=a z jednego odcisku można wyhodowac nieograniczoną liczbe grzybów bo po zaszczepieniu np. 6 słoji z substratem z jednego odcisku grzybnia sie rozrosnie i następne słoje z substratem możesz zaszczepiac wcześniejj wyhodowaną grzybnią

MaoVi grzybki są bardzo zdrowe tylko na psyche zle dzialaja po częstrzym braniu

MaoVi

Well-known member
Buchów
0
hehe jak zdrowe to czemu ich nie zjesc 2 albo 3 razy :mrgreen: tylko po ile polecasz jesc za pierwszym razem tak zebym jeszcze jakos kontaktowal i sie gdzies nie zabil :roll:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ej Scun a moge ten 1 odcisk zarodniki polozyc na wilgotna glebe w kartonie w szafce? i grzyby wyrosną? potem ta biala grzybnia przenosic na inne podklady i sie beda rozrastac? :p:D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół