akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Major OUT 2012

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Witam :spalony:
Trochę późny out w tym roku ale tak to już jest jak sarny zjadają krzaczki :(
Mam 3 spoty na których rosną:
-zielonamasa out mix
-out mix
-shaman FEM
-critical x automazar AF FEM
-bigberry AF FEM
-ak47 AF FEM
-ww AF FEM
-automazar AF
-durban x passion

Rośliny dostały raz dolomit, azofoskę i dzisiaj planton k.

Fotki pokazuję z jednego spota. Pozostałe 2 dawno nie odwiedzane, jak ostatnio byłem wyglądały bardzo słabo (pewnie złe pH). Generalnie w porównaniu do zeszłego roku wygląda to raczej marnie no ale tak to już bywa.

Jedna pozytywna sprawa jest taka, że pryskane wcześniej azotanem srebra 2 szt ak47 fem dzisiaj zaskoczyły mnie jajkami a już myślałem, że nic z tego :)

Sorry za jakoś fotek - robione kapciem, następnym razem postaram się o normalny sprzęt. Przy okazji nie zgadza mi się ilość fot, pewnie za dużo pousuwałem no i możliwe że pomieszałem jakieś ww z critical x automazarem.

ZM mix:

męska :(

brakuje 1 zdjęcia zm mix

WW AF FEM

Mały Shaman FEM

Jakiś szczyt

tu też

critical x automazar AF FEM

i drugi (znowu jednej foty brakuje)

2 szt bigberry AF FEM wyglądają marnie

AK47 AF FEM

Te potraktowane AgNO3

Upy będą nie częściej niż raz na tydzień. Trzymajcie kciuki :smokee:

EDIT: Po jakim czasie te jajka będą pylić? Jeszcze 10 dni temu w ogóle ich nie było a dzisiaj są takie jak na zdjęciach. Nie chciałbym przegapić tego momentu.
I jeszcze jedno pytanie - czy pestki zdążą dojrzeć jeżeli zapylę ww af? One już zaczęły kwitnąć co też widać na fotach.

loockasss

Well-known member
Buchów
0
Widziałem rośliny , które był w bardziej zaawansowanym etapie kwitnięcia i dojrzały . W tym wypadku nie masz się o co martwić .

D

delete

Guest
Mały up! Znowu tylko jedna miejscówka, na inne nie chciało się jechać. Następna roślinka z os'a zm pokazała jajca :( Automaciki trochę napuchły (dzisiaj znowu podlałem plantonem), a jajka na ak47 jeszcze się nie otworzyły więc w miarę możliwości odwiedzę spota za 3-4 dni.

Najpierw fotki zielonejmasy:

męska/nieokreślona/męska/nieokreślona

Shaman FEM

5 sztuk WW AF FEM

3 sztuki Critical x Automazar AF FEM

2 sztuki Bigberry AF FEM

AK47 AF FEM

2 sztuki AK47 AF FEM shermione azotanem srebra

Pozdrawiam! :spalony:

---------- Aktualizacja posta 08-08-2012 20:37 ---------- Czas poprzedniego posta 05-08-2012 19:21 ----------

Tak jak ostatnio pisałem odwiedziłem dzisiaj roślinki. Wizyta wyszła trochę spontan więc nie wziąłem żadnego sprzętu, żeby zebrać pyłek. Ale o tym za chwilę, tymczasem fotki:

Zielonamasa out mix (jedną męską wyrwałem i niespodzianka bo jedna, którą wcześniej uważałem za męską okazała się dziewczynką :) ):
nieokreślona/żeńska/męska

Shaman FEM

AK47 nr1

AK47nr2 (pryskany azotanem)

AK47nr3 (tez pryskany)

Ok to teraz jeżeli chodzi o feminizację... Jak widać niektóre jajka się pootwierały. Nie miałem nic do zebrania pyłku więc odrywałem gotowe jajka i nanosiłem palcami pyłek na WW na jedną roślinkę prawie całą i na jednej jakieś 3-4 topki. Mam nadzieję, że pyłek będzie płodny i wyjdzie wystarczająco dużo nasion na następnego outa. Oprócz tego możliwe, że AK47 zapylą same siebie więc może też będą femki czystego AK47. Nie wyrywam ich właśnie z tego względu. Jestem też ciekaw czy pyłek zapyli mi inne automaty bo praktycznie wszystkie automaty z tej fotorelacji rosną blisko siebie. Może by było mniej palenia przez to ale i tak byłbym bardzo zadowolony :D

2 sztuki bigberry af fem

3 sztuki critical x automazar af fem

5 sztuk WW af fem

Tutaj jakieś topki ww

:harvest:

GEMINI

Well-known member
Buchów
0
No widzę że 5 WW też ci nie źle idzie, z fartem.

D

delete

Guest
Dzisiaj odwiedziłem drugiego spota. Nie dość, że dojście masakra to jeszcze roślinki słabiutko wyglądają. Z tego spota chyba nic sensownego nie wyjdzie, chyba że ta największa roślinka okaże się żeńska :pl:
Na spocie jest 5 (tak 5! Jedna się schowała pod największą :sunny:) sztuk Durban x Passion

Ogólnie lipa jak na 9 sierpnia :zombi:

---------- Aktualizacja posta 14-08-2012 19:09 ---------- Czas poprzedniego posta 09-08-2012 20:44 ----------

Malutki UP z malutkim mikrusem :freak:

Nie robiłem zdjęć krzaków bo się dużo nie zmieniły przez te kilka dni.
Pojechałem głównie po to, żeby zebrać trochę jajec, bo chcę przechować pyłek w lodówce aż damka od zielonejmasy zacznie kwitnąć na dobre i zapyliłbym jakiegoś topka albo dwa.

Oprócz tego ściąłem mikrusa bigberry, kto wie może pół grama będzie :sunny:

ramboraf1

Well-known member
Buchów
0
major ale zawsze coś no i swoje
powodzenia jaki smak palonka

pejdzys111

Well-known member
Buchów
0
hehe dobrze ci idzie Major, oby tak dalej i z fartem do konca!!!:harvest:

D

delete

Guest
Witam ponownie :)
Odwiedziłem pierwszego spota. Na początek złe wieści: shaman fem jakiś pogryziony i nie wróżę mu niczego dobrego, jedna roślinka od zielonejmasy dalej nie pokazuje preflowerów a druga preflowery już pokazała jakiś czas temu i dalej nie zaczyna kwitnąć. No i jeszcze małe ogniska pleśni się pojawiły chyba na 3 automatach to za tydzień je popryskam.
Dobre wieści: zarówno 5szt. ww jak i 3szt. critical x automazar puchną jak szalone :) Jeszcze nie jestem pewien czy udało się zapylić te ww ale jakby co zebrałem znowu jakieś jajca to może ktoś jeszcze przetestuje ten pyłek. Koniec pie****enia czas na fotki <joint>

ZM nieokreślona/ZM żeńska/shaman fem :)freak:)

AK47 nr 1/AK47 nr 2 i 3(jajcarze)/Bigberry(dziwne że nie kwitnie)

3 sztuki Critical x AutoMazar

5 sztuk WW af

:spalony:

F

flatron444

Guest
Ładnie ziomek jedziesz. Kozak krzaki. też próbowałem hermić af. Ile czasu zbierał ci sie do pokazania jaj? Bo mi zajeło to miesiąc. Pozdro

D

delete

Guest
Też właśnie coś koło miesiąca. Już myślałem, że nic z tego a tu jajca się pokazały ;]

Mania

Well-known member
Weteran
Buchów
6
ładny oucik... bedziesz mial co palić i siać za rok :)

pozdro i powodzenia :)

D

delete

Guest
Mały update. Planty spryskane topspinem. Niestety pleśń zdążyła już opanować trochę topków no ale trudno...
Jedna roślina od zm dalej nie pokazała płci a druga dalej tylko pojedyncze białe włoski. Oby dały radę się ogarnąć żeby coś z nich było do palenia w ogóle :(

ZM

AK47 nr 1 / AK 47 nr 2 i 3 (są na nich pestki fem) / Bigberry

3szt. Critical x AutoMazar

5szt. WW AF

Na tej są pestki ak47xww af fem

Na tej też są pestki a w tle widać ww z 3 i 4 zdjęcia

---------- Aktualizacja posta 31-08-2012 14:38 ---------- Czas poprzedniego posta 26-08-2012 16:09 ----------

No i tak jak myślałem - wczoraj okazało się, że rośliny ze spota którego tutaj nie pokazywałem poszły w piz*u. Wygląda na to, że ziemia była do dupy. Jest nauczka przynajmniej, żeby za rok kupić ziemię. Na drugim spocie największa roślina pokazała jajca a reszta była na tyle opóźniona w rozwoju, że trzeba było je wyrwać.
Tak więc został jeden spot, czyli ten z automatami i dwiema roślinami od zielonejmasy. Shaman będzie wyrwany przy następnej wizycie bo wygląda beznadziejnie.
W następnym sezonie obowiązkowo ziemia ze sklepu i wy***ane, wysokie ogrodzenie, żeby narkosarny nie zjadały krzaków.

cheapwine

Well-known member
Buchów
4
ja uzylem proszku do prania 1 x i za kazdym razem szcze na spocie :D a sarny popie****aja 10-20m odemnie jak jestem na spota wiec widocznie to dziala... bo strat nie mam a terenu tego unikaja.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół