D
delete
Guest
Witam :spalony:
Trochę późny out w tym roku ale tak to już jest jak sarny zjadają krzaczki
Mam 3 spoty na których rosną:
-zielonamasa out mix
-out mix
-shaman FEM
-critical x automazar AF FEM
-bigberry AF FEM
-ak47 AF FEM
-ww AF FEM
-automazar AF
-durban x passion
Rośliny dostały raz dolomit, azofoskę i dzisiaj planton k.
Fotki pokazuję z jednego spota. Pozostałe 2 dawno nie odwiedzane, jak ostatnio byłem wyglądały bardzo słabo (pewnie złe pH). Generalnie w porównaniu do zeszłego roku wygląda to raczej marnie no ale tak to już bywa.
Jedna pozytywna sprawa jest taka, że pryskane wcześniej azotanem srebra 2 szt ak47 fem dzisiaj zaskoczyły mnie jajkami a już myślałem, że nic z tego
Sorry za jakoś fotek - robione kapciem, następnym razem postaram się o normalny sprzęt. Przy okazji nie zgadza mi się ilość fot, pewnie za dużo pousuwałem no i możliwe że pomieszałem jakieś ww z critical x automazarem.
ZM mix:
męska
brakuje 1 zdjęcia zm mix
WW AF FEM
Mały Shaman FEM
Jakiś szczyt
tu też
critical x automazar AF FEM
i drugi (znowu jednej foty brakuje)
2 szt bigberry AF FEM wyglądają marnie
AK47 AF FEM
Te potraktowane AgNO3
Upy będą nie częściej niż raz na tydzień. Trzymajcie kciuki :smokee:
EDIT: Po jakim czasie te jajka będą pylić? Jeszcze 10 dni temu w ogóle ich nie było a dzisiaj są takie jak na zdjęciach. Nie chciałbym przegapić tego momentu.
I jeszcze jedno pytanie - czy pestki zdążą dojrzeć jeżeli zapylę ww af? One już zaczęły kwitnąć co też widać na fotach.
Trochę późny out w tym roku ale tak to już jest jak sarny zjadają krzaczki
Mam 3 spoty na których rosną:
-zielonamasa out mix
-out mix
-shaman FEM
-critical x automazar AF FEM
-bigberry AF FEM
-ak47 AF FEM
-ww AF FEM
-automazar AF
-durban x passion
Rośliny dostały raz dolomit, azofoskę i dzisiaj planton k.
Fotki pokazuję z jednego spota. Pozostałe 2 dawno nie odwiedzane, jak ostatnio byłem wyglądały bardzo słabo (pewnie złe pH). Generalnie w porównaniu do zeszłego roku wygląda to raczej marnie no ale tak to już bywa.
Jedna pozytywna sprawa jest taka, że pryskane wcześniej azotanem srebra 2 szt ak47 fem dzisiaj zaskoczyły mnie jajkami a już myślałem, że nic z tego
Sorry za jakoś fotek - robione kapciem, następnym razem postaram się o normalny sprzęt. Przy okazji nie zgadza mi się ilość fot, pewnie za dużo pousuwałem no i możliwe że pomieszałem jakieś ww z critical x automazarem.
ZM mix:

męska

brakuje 1 zdjęcia zm mix
WW AF FEM

Mały Shaman FEM

Jakiś szczyt

tu też

critical x automazar AF FEM

i drugi (znowu jednej foty brakuje)

2 szt bigberry AF FEM wyglądają marnie

AK47 AF FEM

Te potraktowane AgNO3

Upy będą nie częściej niż raz na tydzień. Trzymajcie kciuki :smokee:
EDIT: Po jakim czasie te jajka będą pylić? Jeszcze 10 dni temu w ogóle ich nie było a dzisiaj są takie jak na zdjęciach. Nie chciałbym przegapić tego momentu.
I jeszcze jedno pytanie - czy pestki zdążą dojrzeć jeżeli zapylę ww af? One już zaczęły kwitnąć co też widać na fotach.