Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Przecież on jest fioletowy <lol>
Miał pleśń w maksymalnie dwóch miejscach a sporo liści uschło ze starości.
Długo zwlekałem ze ścinką ale to wszystko po to żeby większość nasion dojrzała
Z braku czasu dawno tu nie zaglądałem. Wszystko już ścięte więc czas na małe podsumowanie ostatniej ścinki... Suszu wyszło mało bo ok. 25-40g. Za to ilość nasion przeszła moje najśmielsze oczekiwania <joint>
215 szt. AK47 AF FEM
1190 szt. WWxAK47 AF FEM
Niedługo będzie OS na indoorka i później może przed sezonem zrobię też na outdoorka Pozdrawiam wszystkich odwiedzających. Fotorelację można przenieść do zakończonych.
:spalony:
Ładnie ładnie ja tez sporo pestek mam z outa tego rocznego ale 1190 to mi by si liczyc nie chcialo :freak2: chetnie wezme udzial w OSie na out sam moze zrobie
No to wielkie gratulacje wariat. Tobie widze udało się wyskrobac jakieś pechy. Mój pyłek okazał się niestety nie płodny a szkoda. No nic za rok też coś spróbuje zdziałać. A tobie życzę aby z fartem pozdro.:zjarany:
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.