• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Majowy desant - ale co wybrać?

Wyszukiwarka Forumowa:

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Siemka Monster Fani!
Mam za***isty dylemat w tym momencie... najprawdopodobniej będe inwestował skromną kwotę w nasionka by NIRVANA from Cannabis.fr.pl i teraz potrzebne mi informacje osób, które miały doświadczenie odmianami które mam na celowniku.
Szukam czegoś niewielkiego o dobrym plonie i zacnej mocy. Nie chodzi mi o te co zadowalają i nie chodzi mi o delektowanie się dymkiem. Szukam czegoś co potrafi przypie****ić z grubej rury i ma bardzo inny smak/zapach/wygląd/high.
Typowane przezemnie odmianki to:
Early Bud (niby dochodzi w sierpniu)
Early Misty (niby dochodzi w sierpniu?)
Swiss Miss (ta z kolei niby na wrzesień może być jarana)
Pytania:
Jakie to wysokie rośnie?
Kiedy przypadają żniwa bo coś jakoś ten teges nie ufam tym za***istym informacjom z cannabis.fr i nirvany????

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
Early Bud niby rosnie na 150-210 cm przy naszych warunkach pewnie mniejsza a zniwa sierpien-wrzesien
Early Misty 50-120 czyli bedzie nizsza pewnie i jest chyba najmocniejsza
Swiss miss wyczytalem na jakiejs zagranicznej stronce ze osiaga uwaga 200cm ;o i raczej jest troche slabsza od early misty. Ja bym wybral Early misty z tych trzech sam zamowilem ja na outdoor jest mocna nie wysoka i ma niespotykany posmak sosny :D

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
dałeś się zwieść pięknemu opisowi , w zeszłym roku em mało komu doszła

rusko

Well-known member
Buchów
0
ja wybrałem Early Bud!! :thumleft: jest z tych trzech odmian najfajniejsza :thumright:

D

delete

Guest
a ja mam nadzieje ze mi w tym roku EM pod folia pieknie dojdzie :) niedlugo bede zamawial nasiona :D

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Early Bud mojemu znajomemu w zeszłym sezonie wyrosła ładna jedna miała nieco ponad 180 cm ale to był rodzynek inne nie przekroczyły 160cm z 20 roślinek do zbiorów dotrwało tylko 14 i tak nieźle.

Teraz żałuję, że zainwestowałem całą kasę w indoora... mogłem sie tak nie napalać i poczekać na outdoor. Chociaż może jeszcze uda mi się coś wykombinować, miejscówka jest ziemie przygotuje jakieś niedrogie nawozy i może coś będzie :).
też myślałem o Early Bud

farmer zibi

Active member
Buchów
0
Mialem na out 05 EM i SM
EM doszlo koniec pazdziernika poczatek listopada- dobre palenie (ale kilka roslin bylo fioletowe)
SM doszlo koniec wrzesnia poczatek pazdziernika- dla mnie za***iste palenia POLECAM!!!
(po wykoszeniu menow zostlay tylko trzy damy z 10sionek)

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
AtomBoy napisał:
Early Bud mojemu znajomemu w zeszłym sezonie wyrosła ładna jedna miała nieco ponad 180 cm ale to był rodzynek inne nie przekroczyły 160cm z 20 roślinek do zbiorów dotrwało tylko 14 i tak nieźle.
A kiedy miał żniwa? Brałeś udział w dożynkach(jakie walory smakowo mocowe)?

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
EM doszlo koniec pazdziernika poczatek listopada- dobre palenie (ale kilka roslin bylo fioletowe)

W tym roku nie koniecznie pod koneic października jeszcze będzie można trzymać krzaki out.

Fioletowe pewnie z zimna.

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
d3StRuCtOR napisał:
Early Misty 50-120 czyli bedzie nizsza pewnie i jest chyba najmocniejsza
Hmmm ciekawe... ogólnie widziałem na necie fotki EM, które przeraziły mojego zioma :D (kupił pestki z myślą, że rośliny są małe). Na fotkach był ponad 2m kolossss.
Tutaj fotki z nirvany:
normal_Early_Misty_Fully_Mature_20041006_2.jpg

normal_114_1442.JPG

Więc tak ogólnie nigdy nie wiadomo czym nas roślina zaskoczy ;]

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
To chyba nie Polska albo rośliny w marcu wysadzone.

D

delete

Guest
ja sie zdecydowalem na EM ktora bede uprawial w foli :) juz niedlugo zamawiam nasiona choc moze zastanowie sie nad innymi odmianami ;) jakimis ktore sa na outdoor ale moglbym wychodowac w foli
a mam tez takie pytanie jak myslicie jaki plon moglbym zebrac z EM ktore rosly by u mnie w foli przypuszczajac ze bym mial 2 krzaki zenskie??

farmer zibi

Active member
Buchów
0
Pol kilosa powinienes zebrac bezproblemowo o ile nic nie pochrzanisz...

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
sleja napisał:
To chyba nie Polska
Zapewne Hollandia. W sumie to my z tego co mi wiadomo mamy dużo lepsze lato jak w NL.

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
To co, mają super nawozy ? Genialne umiejętności ? Może jednak to nie nl.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół