• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Makumba z liści wiatrakowych

Wyszukiwarka Forumowa:

strusiek

Active member
Buchów
0
Witam, mam pytanko a mianowicie czy oplaca mi sie robic makumbe ze swiezych lisci wiatrakowych ? poniewaz chcialem moje roslinki poobcinac właśnie z liści wiatrakowych i pomyslalem zeby je wykorzystac czy to dobry pomysł? czy moze macie inne pomysly jak wykorzystc liscie wiatrakowe?? :zjarany::smokee:

G

Gość

Guest
Zrób makumbę jak najbardziej. Musi być ich dość sporo, żeby klepało :D Nie wiem jak ze świeżymi liśćmi ale ja zawsze je suszę tak 3-4 dni i potem jadę. Na sitko i jazda :spalony:

G

Gość

Guest
a jak najlepiej ususzyc takie liscie?

Robiłeś kiedyś zielnik ? Właśnie tak, w jakąś gazetę, kopertę, książkę wsadź i poczekaj kilka dni. Tylko mówię, że musi być ich naprawdę dużo, żeby zaczęło klepać. Wrzuć foto liści to powiem Ci czy coś z tego będzie.

strusiek

Active member
Buchów
0
Robiłeś kiedyś zielnik ? Właśnie tak, w jakąś gazetę, kopertę, książkę wsadź i poczekaj kilka dni. Tylko mówię, że musi być ich naprawdę dużo, żeby zaczęło klepać. Wrzuć foto liści to powiem Ci czy coś z tego będzie.
ok to jutro jade po liscie :D i po niedzieli biore sie za makumbe

---------- Aktualizacja posta 18-08-2012 22:36 ---------- Czas poprzedniego posta 17-08-2012 21:57 ----------

https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage-320402.html

masz foto lisci

Ostatnia edycja:
G

Gość

Guest
ok to jutro jade po liscie :D i po niedzieli biore sie za makumbe

---------- Aktualizacja posta 18-08-2012 22:36 ---------- Czas poprzedniego posta 17-08-2012 21:57 ----------

https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage-320402.html

masz foto lisci

No i tyle powinno wystarczyć :D Makumba będzie dość klepała. Zależy od tego czy paliłeś już kiedy i czy robisz to nadal. jeżeli tak to na pewno Cię mało pokopie. Co innego jak być w***ał te liście + 4-5 g i z tego zrobił makumbe. 10 h wyjęte z życia masz :D:jaraczz::spalony:

Javal

Well-known member
Buchów
0
W zupełności wystarczy liści, bedzie dobra makumba :spalony:

G

Gość

Guest
Z mokrych wychodzi ok. Robiłem raz, z 3 tygodnie temu z ponad metrowego męszczaka. W smaku za***ista wszystkim smakowała. Najpierw gotowałem 2 razy po pół godziny w wodzie, a potem 40 min w mleku z margaryną. Klepało konkretnie. :zombi: Wypiliśmy po szklance a resztę rozdaliśmy :D

oleander

Well-known member
Buchów
0
Tak jak ci pudzians radzi wygotuj te liscie kilkakrotnie w wodzie i najlepiej dodaj kakao i poslodz porzadnie to nie bedzie takie ochydne w smaku. .Albo zrob budyn czekoladowy bedzie calkiem dobry A i zycze ci smacznego (jesli mozna mi tak powiedziec skoro chodzi o makumbe). Pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół