• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Makumba z męskiego

Wyszukiwarka Forumowa:

Quortohn

Active member
Buchów
0
Krótkie pytanie: Czy z tego małego męskiego gó*na da radę zrobić makumbę, żeby choć trochę klepła (jajca się pokazały ok. tygodnia temu)? Czy od razu wziąć rower, wywieźć w las i wyrzucić do wulkanu?

---------- Aktualizacja posta 20:38 ---------- Czas poprzedniego posta 20:37 ----------

tu zdjęcie

vietorius

Well-known member
Buchów
0
ochocho no da sie! zapylic jakąś żenska roslininę bo tak to nic z tym nie zrobisz
ps. duzo ludzi potrzebuje pyłku dobrego do ziaren ja też ! a jaka to Marka rosliny???
bo potrzebuje pyłku ale z nie jakiegoś gowna tylko z dobrej meskiej rosliny!
pozdro

---------- Aktualizacja posta 21:03 ---------- Czas poprzedniego posta 21:00 ----------

ochocho no da sie! zapylic jakąś żenska roslininę bo tak to nic z tym nie zrobisz
ps. duzo ludzi potrzebuje pyłku dobrego do ziaren ja też ! a jaka to Marka rosliny???
bo potrzebuje pyłku ale z nie jakiegoś gowna tylko z dobrej meskiej rosliny!
pozdro

o mam
tam wejdz!
https://www.forum.haszysz.com/podziel-si-py-kiem-t49759.html

Monti

Well-known member
Buchów
0
no tak jak już jest zcięta to sobie ten pyłek zbierzesz ..:) da się tylko nie wiem czy wystarczy na jakąś bombke, ale jak masz czas i chęci to spróbować możesz.

Quortohn

Active member
Buchów
0
To raczej naprawdę jakieś gó*no. Bo:
1) to jakiś noname z openseeda
2) Urosło to do nieznacznej wysokości i nie ruszało w górę przez miesiąc, aż do teraz, zrobiło se 2 dodatkowe piętra i pokazało jajca.
I chyba za młode na pełnowartościwy pyłek

vietorius

Well-known member
Buchów
0
jak mozesz to potrzymaj go i nie scinaj!
chce zaplodnic ok 3/4 rosliny i jest mi potrzebny pyłek chyba ze
niechce ci sie je**ć z tym to spoko rozumiem :pl:

---------- Aktualizacja posta 22:10 ---------- Czas poprzedniego posta 22:05 ----------

jak mozesz to potrzymaj go i nie scinaj!
chce zaplodnic ok 3/4 rosliny i jest mi potrzebny pyłek chyba ze
niechce ci sie je**ć z tym to spoko rozumiem :pl:
dużo ludzi byś uszczesliwił na forum tym pyłkiem

PlantaCP

Well-known member
Buchów
0
makumbe odradzam, niezbyt fajna faza :> możesz spróbować to gotować ale ja wrzucałem dwa większe krzaki (1,5m) zwykle do gara z litrem mleka. Już nie robie takich rzeczy, przerzuciłem sie na Femi i automaty <wodna>

vietorius

Well-known member
Buchów
0
makumbe odradzam, niezbyt fajna faza :> możesz spróbować to gotować ale ja wrzucałem dwa większe krzaki (1,5m) zwykle do gara z litrem mleka. Już nie robie takich rzeczy, przerzuciłem sie na Femi i automaty <wodna>
heh spoko wypowiedz a czy jakosciowo roznia sie bu
chy od automatow?
chodzi o jaranie!

blysku

Well-known member
Buchów
0
ja zrobilem ostatnio scialem smaca i zrobilem wywar dozucilem troszke lisci z kobiety gotowalismy to z minimalna iloscia wody tak az odparowalo i zostala taka czarna maz potem 3 lyzki do jogurtu i maras wiecej nie zjem czegos takiego takiej fazy jeszcze w zyciu nie mialem ;] teraz sobie robie przerwe po tym oto zajsciu i czekam az moje dwa piekne passiony dojda na zewnatrz ;] fotki wstawie jak bede blisko scinki pozdrawiam

karaska

Well-known member
Buchów
0
ja tam jak robię masło to tylko z liści bez łodyg. Masło można trzymać pół roku w zamrażalniku, lepsze o wiele od makumby.
Ale i tak lepiej chyba zrobić nalewkę.

D

delete

Guest
makumba po meskim 2.5 metra w 1l mleka trzymala od 22 do 10 rano, a po tym zdj co wstawiles nie sadze ze cos Cie kopnie

vietorius

Well-known member
Buchów
0
makumba po meskim 2.5 metra w 1l mleka trzymala od 22 do 10 rano, a po tym zdj co wstawiles nie sadze ze cos Cie kopnie

:zombi:hehe :lol3: sorka ale jakis masz damski metabolizm :lol3::zombi:
a jesli masz takią akcję to:yeahh:

SENSIMAJSTER

: )
Weteran
Buchów
0
Jak dla mnie trochę mały ten krzaczek na makumbe, która kopnie,z drugiej strony makumby z męskiego 2,5 m krzaka bym się bal pić sam :) przynajmniej na raz bo znając siebie to bym wypił całą. Ale próbować możesz, tylko ususzeniu w ciemni najpierw ...

Quortohn

Active member
Buchów
0
No więc wypiłem wywar zrobiony z tej miernoty (zresztą zrobiony na szybko i byle jak) i fazy żadnej po tym nie miałem.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół