nasiona marihuany

Male roslinki

Wyszukiwarka Forumowa:

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
Witam, mam problem z moimi krzaczkami (odmiana: HH), otoz mam kilka wysadzonych na outa, gdzies na poczatku czerwca, koniec maja, jakos tak w tym terminie. Bylem ostatnio zobaczyc jak sobie radza, no i patrze ... a tutaj roslinki troszke mizerne i w ogole niskie, moze maja z 40 cm, jesli chodzi o naslonecznienie to sa w dobrym miejscu, gdzie non toper slonce swieci, ale krzaczki sa male. Co zrobic by one bardziej rosly, juz jest sierpien a ta odmiana charakteryzuje sie duzymi plonami, jakos nie widze tych plonow. Od razu zaznacze ze nie uzywam nawozow, a ziemia jest raczej kiepskiej jakosci, czyli to wszystko tlumaczy dlaczego tak kiepsko rosna, lecz chcialbym wiedziec co zrobic aby bardziej rosly ??

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
No i sam sobie odpowiedziałeś :p. Rośliny nie mogą funkcjonować bez nawozów, jeszcze w słabej ziemi... To normalne, że mają zbyt mało składników pokarmowych.

Kwiaciarnia => Biohumus => Jedziesz!

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
według mnie wcale nie trzeba nawozu , rośliny rozwijają się prawidłowo poprostu puźno je wysadzileś , potem przyspieszą swój wzrost

S

sdfsdf

Guest
powiem ze to nie jest od tego zalezne ze za pozno wysadzone. mam co prawda inna odmiane bo PS ale moja ziemia zawiera duzo azotu! roslina byla pozniej wysadzona a ma jakies 130cm ;] wydaje mi sie ze to azot bo obok niego rosna pelno chwastow ktore wyrywam co jakies 2 tyg a one znow takie sa po tym samym czasie :p korzystalem z nawozu z kurzych gowienek ktory zawiera duzo azotu i sa tego efekty :p
czytalem ze rosliny potrzebuja najwiecej substancji odrzywczych w okresie wegetacyjnym ale domysklam sie ze juz zdazyla sie "zahartowac" ale mala domieszka boiohumusa z woda nie powinna mu zaszkodzic :p podlej nawozem a o wzrost sie nie martw! na flow urosnie Ci jeszcze jakies 30cm.
pzdr!

Blehhh

Well-known member
Buchów
0
ja pestki kielkowalem na poczatku czerwca i moje Passion#1 maja ok 150-170 choc i mam 3 malych gowniarzy ktore nie chca rosnac. ziemia to odkwaszony kompost i kupna do tego podlewam biohumusem i florovitem. Pozatym miejscowka nonstop nasloneczniona. Wiec napewno nie za pozno :)

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
otóż to- niema jak praktyka ale pamiętajcie to zależy od waszej opieki nad roślinką również

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
no wlasnie z ta opieka, to nie tak latwo, ale teraz juz z gorki bedzie, a tego biochumusa za ile kupie ? czy moge na razie nawozic florovitem ?? bo tylko to mam w domu i jakis do kwiatkow kwitnacych !! Czy pierwsza dawke moze dac troszke wieksza ??

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół