• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

mam Kilka pytan odnosnie mojego pomidora :)

Wyszukiwarka Forumowa:

zx12

Active member
Buchów
0
Czy zdołam go jeszcze uratowac czy juz dac sobie spokoj?

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
2
zaznacz czerwonym kółkiem, gdzie jest ten "krzak", który chcesz ratować - bo nie widać...

zx12

Active member
Buchów
0
Po srodku jest.... przeciez go widac. Ratowac go czy dac sobie spokoj?

freq_

Well-known member
Buchów
1
zeczywiscie jest! nic z niego nie bd... susza i ph albo azot

t0tenham0n

Well-known member
Buchów
0
samopas a to le dziala:D a uratowac ocen cy zdechnie a moze dobic pies mi oststnio opie****il jedna w nawiasie spalilem kulaka pacalo:D

zx12

Active member
Buchów
0
Napisz jeszcze raz bo cie niemoge zrozumiec :D . Czyli dac sobie juz spokoj?

t0tenham0n

Well-known member
Buchów
0
jak wyjdzie ci z lisci blant i popaca to hm chyba niewiem jak ma zielen zywa ratuj niewiem co jej jest:D:zjarany:

oleander

Well-known member
Buchów
0
Napisz jeszcze raz bo cie niemoge zrozumiec :D . Czyli dac sobie juz spokoj?

HE HE ja tez goscia nie rozumiem myslalem ze jestem tak za***any ale jednak nie w tym rzecz . Co do pomidorka to kaput raczej po nim ale prubuj choc raczej to nic nie da . Pozdro

rujewit

Well-known member
Buchów
0
Jak juz zaczal kwitnac ,to juz po nim. Jakby byl w fazie veg to mozesz sprobowac reanimacji. Szanse powodzenia oceniam na 20%.

Kazahdum

Member
Buchów
0
Podlej Biohumusem Forte, 0,5 szklanki w 1 - 1.5 l wody. Rok temu zapomniałem o jednej roślince, chyba Maroc, albo Passion i dopiero w połowie lipca ją znalazłem. Wyglądała podobnie jak twoja, czyli w ogóle nie wyglądała :D. Dałem jej SOLIDNĄ dawkę nawozu i odżyła. Nie nastawiaj się na kilogramy z tego, ale jak to twoja jedyna panienka to spróbuj o nią zadbać :D :D :D.

G

Gość

Guest
samopas a to le dziala:D a uratowac ocen cy zdechnie a moze dobic pies mi oststnio opie****il jedna w nawiasie spalilem kulaka pacalo:D

Wyrażaj się koleś. Albo jesteś ubakany, albo masz 13 lat i nikt Cię nie rozumie. Przypominam, że to jest Polski forum

t0tenham0n

Well-known member
Buchów
0
Wyrażaj się koleś. Albo jesteś ubakany, albo masz 13 lat i nikt Cię nie rozumie. Przypominam, że to jest Polski forum
samopas to ze sama rosla
a co do niej jak zywa zielen to mozna ale jak niema to dupa blada a teraz trzezwy no p-rawie :zjarany::zjarany:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół