• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

[Mam Problem] 5x White Shark AF i 1x LR AF zdaza dojsc do konca sezonu?

Wyszukiwarka Forumowa:

KasperxD

Well-known member
Buchów
0
Czy do konca sezonu zdaza mi wyrosnac 5x white shark AF i1x LR#2 AF dop[iero wczoraj powychodzily z ziemi:spalony:

---------- Aktualizacja posta 14:35 ---------- Czas poprzedniego posta 14:26 ----------

Chodzi mi o outdoor:yeahh::freak2:

aliG

Active member
Buchów
0
przy ładnej jesieni może, ale wątpię mimo że to automaty jest za trochę późno :zjarany: jednym słowem obudziłeś się z ręką w nocniku facet:crazy:

KasperxD

Well-known member
Buchów
0
Wiesz wyzucic tez nie wyzuce bo szkoda w koncu to Boska Roslina:):zjarany:

---------- Aktualizacja posta 15:25 ---------- Czas poprzedniego posta 15:21 ----------

:zombi:Czekam na wypowiedzi innych :)

---------- Aktualizacja posta 15:32 ---------- Czas poprzedniego posta 15:25 ----------

Na 2 roslinki znajde miejsce w booxie ale nie na 6 xD , Wsadzil bym LR#2 AUTO I WHITE SHARK 1X<wodna>

Wypowiadajcie sie tym czasem ide na sprobowanie plonow indorr do kolegi :):) Niech Faja bedzie z wami :bongo4::bongo4::bongo4:<wodna>:jocolor:

kref095

Well-known member
Buchów
0
pewnie że ci zdąża wyjść pogoda ma być ładna na jesień da rade sam mam małe 5 dniówki

KasperxD

Well-known member
Buchów
0
Thx za info bo juz myslalem nad kupieniem HPS 600W xD
:spalony: Co bardzo nadciagnelo by moje wydatki....

---------- Aktualizacja posta 10-08-2012 01:08 ---------- Czas poprzedniego posta 09-08-2012 22:25 ----------

Moze ktos jeszcze sie wypowie??:jaraczz:

dawix

Well-known member
Buchów
0
Nie spróbujesz to się nie dowiesz. Najwyżej będziesz miał troszkę mniej dojrzałe palenie. :smokee:

king61

Alko-Blanto-Sexo-holik
Weteran
Buchów
12
przygotuj sie na pleśń

KasperxD

Well-known member
Buchów
0
Wszystkie preparaty mam na plesn :) a jak nie to Foliaka zrobie :)

---------- Aktualizacja posta 14:32 ---------- Czas poprzedniego posta 14:30 ----------

Zdaje mi sie ze moga nie dokonca dojsc do siebie ale kto wie :) Najwyzej bede miej pulchne :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół